Nočné Videnie 600L CCD Auto Spredu Logo Kamera pre Infiniti Znak Predný Fotoaparát Vodotesný

€13.40

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Tipy:

Náš fotoaparát nemôže byť nainštalovaný na DVR, len pre navrhujeme:ako TFT LCD Monitor, zrkadlo monitor,DVD. Prosím, musí byť poznámka.

Poznámka:

1.pošleme na prednej strane fotoaparátu bez parkovanie linky ako predvolené,ak potrebujete parkovanie linky ,

prosím odrezať malé biele drôt na fotoaparát.

2.520 L CCD je 120degree,600L ccd je 150degree,ak potrebujete 170degree,prosím, pridajte viac 3usd inú cenu.

Skontrolujte prosím vaše auto predné logo alebo prednej mriežky veľkosti, či je vhodná pre vaše Auto pred kúpiť.

Možno zopár z krajiny kamery sú rôzne.

Fotoaparát vyhovuje: auto predné logo kamera pre Infiniti 2014 2015 fotoaparát na prednej strane

Kábel ako je uvedené nižšie (6m AV kábel ako predvolené)

POZNÁMKY: Nočné videnie je len v prípade narazenia lampa, Obraz pochádza z reálneho nahrávanie Videa Špecifikácia:CCD čipy popis obrazových Senzorov 1/3" 520L CCD 1/3" 600L CCD TV Systém NTSC/PAL(NTSC je predvolené) NTSC/PAL(NTSC je predvolené) Efektívnych Pixelov 720*480/720*576 728X582/728x512 Rozlíšenie (TV Riadkov) 520L 600L Minimálne osvetlenie 0.1 LUX/F1.2 písm. s LED 0.01 LUX/F1.2) Horizontálna Synchronizácia.Frekvencia 15.625 KHZ 15.625 KHZ Vertikálna Synchronizácia.Frekvencia 50 HZ 50 HZ Video Výstup 1.0 VP~P75 Ohm 75 Ohm AGC Auto Auto BLC Auto Auto Nočné Videnie áno Áno Hodnotenia IP IP67~68 IP67~68 Objektív F=1.6, F=1.8 Objektív Uhol (Stup.) 100~130 >140 Napájania (DC V) 12 12 V Prevádzková Teplota (Deg.C) -20~+75(RH95% Max.) -20~+75(RH95% Max.) Skladovacia Teplota (Deg.C) -40 až+85(RH95% Max.) -40 až+85(RH95% Max.) Balík pre drôt foto-video 1 x auto Kamery

1x video kábel 6m 1x napájací kábel 1X manuál

O o platbu

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. O dodacia lehota: 1 . DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 8.ak nutne potrebujete vaše položky,sa, Prosím, vyberte, DHL ,EMS ,Fedex,TNT,alebo Aramex atď. o Záruky 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.srzhumenne.sk! Kontaktujte nás, Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás . Budeme reagovať do 1 pracovného dňa alebo menej.

It 's našimi česť poskytovať vynikajúce služby pre vás, ďakujem! Návrat politiky, Čo sa Stane, Ak mám Problém?

Ak máte chybný alebo poškodený produkt, alebo z akéhokoľvek dôvodu prijímať to, čo sa zdá byť nesprávne tovaru, kontaktujte nás prosím na chatovanie masáž alebo e-mailom ,a vysvetliť svoj problém. Budeme reagovať do 1 celý pracovný deň. Mohla by som dostať svoje peniaze späť ?

Určite. ak sa chcete vrátiť položky pre vyššie dôvodu alebo akýchkoľvek iných ročných období, a to do 14 dní po položka prijaté, ponúkame vám vrátime plnú sumu, aby ste raz položka je poslaný späť s originálnom obale. Ako sa o návrat expedičný poplatok ?

Prosím, láskavo vedieť, že kupujúci bude zodpovedný za vrátenie expedičný poplatok, vďaka za vaše láskavé pochopenie . Spätná väzba:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! Ďakujem Moc Pre Nakupovanie v našom obchode.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Shell Materiál Plastové
Senzor 600L CCD
Názov Značky wskyfook
Parkovanie Linky Možnosti
Vodiaca Čiara No
Nočné Videnie Áno
Môže to nosenie DVR? Nie,to nemôže!
Typ Kamery Fotoaparát Na Prednej Strane
Dĺžka Video Kábla 6M
Typ Alarmu PREDNÉ
Inventár Áno
Druh Materiálu ABS
Nepremokavé Áno
Objektív Materiál Sklo
Drôt alebo Bezdrôtové Drôt

Súvisiace produkty