Taiwan Rybársky Prút Uhlíka Rybársky Prút Super Light Super Pevný 2.7 M/ 3,6 M/ 3.9 M/ 4,5 M/ 4.8 M/ 5,4 M/ 5.7 M/ 6.3 M/7,2 M Stream Prút

€55.15

Pridať do obľúbených

Rybolov

Popis produktu


PLATBY:

1. Akceptujeme všetky platobné metódy, ktoré sú podporované www.srzhumenne.sk. 2. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod, ponúkame zvýhodnenú cenu. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a nenechá žiadne informácie o nás, ak by ste chceli.

ZÁSIELKY:

1. Uistite sa, že ste dodaciu adresu je správne. Prosím, zanechajte nám svoju dostupné telefónne číslo a poštový kód. To vyžaduje Čína Post Office. Inak, zásielky bude odmietnuté! 2. Všetky položky, ktoré budú odoslané do 3 až 5 pracovných dní.

DODACIA LEHOTA:

1. Normálny čas doručenia je uvedený nižšie. Ale sme nemôže zaručiť, čas doručenia.

2. Ak o ochrane dátum bude uteká, ale tovar sa nedostali, obráťte sa na nás. Ak s tým budete súhlasiť, môžeme rozšíriť na uistite sa, že vaše peniaze sú v bezpečí

VRÁTI ZÁRUKA:

1. Budeme skontrolujte položky starostlivo pred odoslaním. 2. Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Buď sa budeme vám posielať nový alebo vrátenie peňazí hneď, ako sme sa dostať vrátené položky.

Spätná VÄZBA:

1. Ak je niečo zle s položkami, ktoré ste obdržali, prosím, kontaktujte nás PRED odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť nájsť spokojní pre vás riešenie. Vaše pochopenie je vysoko cenený. 2. Ak ste spokojní s položkami, ktoré ste obdržali, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 star rating pre nás.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


AKCIA Rýchle
Číslo Modelu KTF036
Horný Priemer 1.1 mm
Materiál uhlík
Pôvod CN(Pôvodu)
Kategória Taiwan Rybársky Prút
Tvrdosť PEVNÝ
Poloha Nádrž (Rybník

Súvisiace produkty