KRÁSY KLADY Syntetické Parochne Krátke Kinky Afro Kučeravé Ombre Ružové Vlasy Čierne Ženy 6Inches Parochne Prírodné Čierne žiaruvzdorné

€12.58

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


FAQ 1.Prečo dĺžka nie je to isté ako popis? Meriame dĺžku vlasov, keď vlasy byť natiahnuté priamo, vlniaci a lokne textúru vlasov bude oveľa kratšie v porovnaní s rovné vlasy, venovať pozornosť, že skôr, než si kúpiť, Ďakujem! 2.Prečo hmotnosť nie je to isté ako popis? Pretože náš výrobok bol vyrobený stroj, je normálne, že bude existovať 5-10g chyba. 3.Prečo sa moje vlasy sa stávajú zamotaný? Vlasy by sa stal zamotaniu v dôsledku sucha, ropa a nečistoty build-up, slanej vody a nie česanie (široký zub špirála), z vašich vlasov denne. Uistite sa, umývať a stav vašich vlasov aspoň raz týždenne, a ak je to možné, dvakrát týždenne by bolo lepšie. Môžete použiť hydratačný kvapky, alebo sa obráťte na stylista pre ďalšie návrhy. 4.Môžu byť narovnané alebo zatočený? Samozrejme, sú vyrobené zo 100% tepelne odolných vlákien, vlasov môže byť stočený alebo narovnať, ale teplota by nemala presiahnuť 160 stupňov. Prosím, láskavo Upozornenie: Prosím, nedávajte dole vlasy po hodíte, kým to vychladne. Si môžete dať vlasy na vašej strane, alebo niečo, čo môže držať kadere vlasov,tak, že na udržanie kučeravé. 5.Keď budete loď môj pozemok sa, keď som platil za svoju objednávku? Tam bude 24-hodinová platby overenia, čas www.srzhumenne.sk, budeme loď tovaru do 24-48 hodín po overení čas. 6.Ako sa vysporiadať s zápach? Niektorí klienti môžu hovoriť o zápach pri prijímaní na vlasy. Vážení, nie je potrebné sa starať o to, po čo-umývanie a ošetrovanie to nejaký čas, zápach zmizne. 7.Prečo farba nie je rovnaký ako opis? Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Ak vaša Objednávka bola úspešne doručená a budete spokojní s položku, prosím, kliknite na tlačidlo "Potvrdiť Objednávku Prijal" a nechať ma 5 Star pozitívnu spätnú väzbu. vaša pozitívna spätná väzba je veľkým povzbudením pre mňa. dáme vám veľký zľava pre svoj ďalší orderif máte akékoľvek problémy,prosím neváhajte a kontaktujte ma najprv ,prosím, nenechávajte zlý spätnú väzbu, to sa nedá zmeniť, prosím, kontaktujte nás ,budeme sa snažiť v našich silách, aby sme vám pomohli ,prosím,nebojte sa, Ďakujem vopred.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Textúra Kinky Kučeravé
Spp Veľkosť Priemerná Veľkosť
Parochne Dĺžka Krátke
Materiál Triedy Vysoká Teplota Vlákna
Dĺžka 6inch
Položiek v jednom Balení 1 Kus Len
Pôvod CN(Pôvodu)
Môže Byť Permed No
Hmotnosť 200g+-10g
Základný Materiál Monofil
Názov Značky BEAUTYPROS

Súvisiace produkty