Počítačový Systém, Doska Pre HP Pavilion DV7T DV7-4000 Notebook Doske 615686-001 DA0LX8MB6D0 HD5470M

€40.89

Pridať do obľúbených

Notebook Časti

Popis produktu


Prosím, potvrďte na Obrázku Vyššie, že táto položka bude kompatibilný s prenosným počítačom.

Naše doska bola starostlivo odstránené z Druhého pracovného notebooku a prešla prísnym zabezpečiť, je plne funkčný. Táto položka bola odstupňovaná A. Táto položka je 100% testované a funkčné.

Poznámka: upozorňujeme, že všetky naše záznamy sa predávajú presne tak, ako na obrázku, a táto položka nie je prísť s žiadne ďalšie súčiastky alebo časti nie je to znázornené na obrázku. Hoci je všetko úsilie, aby ste čo najviac informácií o každom notebooku diely ponúkame na predaj, niektoré polia vyššie, môže byť prázdne, ak špecifikácia je neznámy alebo ak sa na ne nevzťahujú.

Našou prvoradou úlohou je uistiť sa, že ste úplne spokojní s nákupom. V nepravdepodobnom prípade, ak dostanete nefunkčný produkt, alebo si nie sú jednoducho spokojní s položky stav, kontaktujte náš služby zákazníkom cez TradeManger alebo E-mail. Vždy sa snažíme vyriešiť všetky problémy, ktoré sa informujte nás!

Ak ste 100% spokojní, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5stars pre podporu!

1.Všetky položky sú na ktoré sa vzťahuje 60 dňová záruka.

2.Všetky naše položky sú dôkladne testované a sú zaručené 100% funkčné . Ak z nejakého dôvodu dostanete položky v nonworking stav alebo položka "Nie, ako je Popísané" prosím, kontaktujte nás a my sa s vami spolupracovať vyriešiť všetky problémy,

3.Všetky vrátený tovar musí byť v nezmenenej podobe a v presne tie isté podmienky, ako prijaté kupujúcim. Všetky vrátený tovar bude podrobiť sa kontrole, aby sa zabezpečilo položky je rovnaké položky predávané v rovnakom stave, predáva. Položky prijaté v akejkoľvek inej podmienky, nebudú vrátené alebo vymeniť. Prosím balík vrátiť aj v prípade, ak je prijaté poškodené nemôžeme vrátenie vášho nákupu.

Naše otváracie hodiny sú Od pondelka do soboty 9:30 hod. do 20:00 Čína čas

Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy týkajúce sa položky, ktoré ste zakúpili, alebo o položku, ktorú chcete kúpiť, kontaktujte nás prostredníctvom www.srzhumenne.sk systém správ alebo TradeManger a my vám radi pomôžeme.

Ak sa na nás obrátite mimo našej bežnej pracovnej doby prosím počkajte, až nasledujúci pracovný deň, a my vám odpovieme na všetky vaše otázky a vyriešiť všetky problémy, ktoré máte. Prosím, dovoľte nám šancu pomôcť pri našich bežných obchodných hodín.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Kompatibilné Značky Hewlett-Packard
Typ Pamäti DDR3
Chipset Výrobca AMD
Séria PAVILÓN
Číslo Modelu DV7T DV7-4000
Názov Značky JIULIAN
S CPU No
Typ Grafickej Karty Non-Integrované
Chipset AMD
Položka Stav používané

Súvisiace produkty