Anime Hazbin cosplay hotel alastor uniforme cosplay traje adulto homem halloween carnaval trajes de natal terno vermelho parochňu

€42.49

Pridať do obľúbených

Dámske Kostýmy

Popis produktu


Vitajte na mojej obchod Anime Hazbin cosplay hotel alastor uniforme cosplay traje adulto homem halloween carnaval trajes de natal terno vermelho parochňu Popis: Materiál: polyester + bavlna Znak: Alastor Hodí sa pre: Dospelých, Štýl 1 Vrátane: Bunda + Top + Nohavice + motýlik + Rukavice Štýl 2 Vrátane: Bunda + Top + Nohavice + motýlik +Parochňu + Rukavice Parochňu:1 ks Parochňu: Dĺžka 60 cm Kostým Štýl: Cosplay, Halloween Kostýmy, Ležérne Oblečenie POZNÁMKA: Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na účinok svetla a úprava moniter. VEĽKOSŤ INFORMÁCIE: Prosím, dovoľte 1-2cm z nepresnosť v dôsledku ručného merania na veľkosť Objednávky je Ázijských veľkosť je menšia ako USA, UK, AU, EU a Veľkosti. Ak si nie ste istí, akú veľkosť by ste mohli použiť, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

UKLADANIE INFORMÁCIÍ Zadarmo doprava Zdarma na celom svete čína príspevok air mail alebo epacket. ak to presahuje 2 kg, zašleme dhl, fedex, ems, tnt. Nie sme zodpovední za žiadne clo alebo dovozu dane. Budeme loď produktov do 3-5 pracovných dní po potvrdení úplného zaplatenia. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí. Ruský zákazníkov, musí nám dať príjemcu, úplný názov. Poštovné podľa štandardných www.srzhumenne.sk poštovného za tovar do 30 kg je v 15-35 pracovných dní. Ak potrebujete položku naliehavo, prosím, kontaktujte nás pre express lodnej dopravy. Budeme vypočítať expresná doprava nákladov pre vás. Expresná doprava trvá 3-7 dni, aby sa dospelo. Ak nemáte to v rámci dodacia lehota, kontaktujte nás prosím bez váhania. Budeme kontrolovať, pre vás na pošte a zvyky. Pretože niekedy to bude oneskorený o premávke alebo let zápchy. Prosím, otvorenej pre nás, budeme predpokladať, že zodpovednosť za preposielanie alebo vrátenie žiadne stratené položky. Na ochranu vašich záujmov, skontrolujte, či vaše prepravné adresy opatrne pri objednávke. Sme nie je zodpovedná za položka straty spôsobené nesprávne alebo neznáme adresu. Dodanie stav je založené na sledovanie informácie, poskytované prostredníctvom kuriéra / prepravcu. Vezmite prosím na vedomie, že nie sme zodpovední za akékoľvek dovozné dane, ktoré môžu vzniknúť. Vezmite prosím na vedomie, že stratil poštovné, hoci zriedka, je súčasťou on-line obchodovanie, je pochopiteľné, keď sa niečo za niekoho kontroly ovplyvňuje čas doručenia (napr. prírodné katastrofy). Prosím, starostlivo skontrolujte a nie podpísať package ak je rozdelené na príchodom. Vrátiť / vrátenie peňazí / výmenu Sme radi, že môžeme prijať vrátiť / vrátenie peňazí / výmenu do 7 dní od doručenia produkt za týchto podmienok. Alebo vrátenie tovaru / vrátenie peňazí / výmenu nemôže byť vydané. Nie ste spokojní s produktom. Produkt, ktorý ste dostali je chybný. Dostali ste zlý výrobok. Produkt nemal prísť po sľúbený čas. Tento produkt nie je rovnaký ako je popísané vyššie. Vezmite prosím na vedomie, že prepravné náklady sa uhrádzajú spoločne na oboch stranách. Ale ak sa výrobok, ktorý je chybné alebo nepracuje správne, budeme znášať celý lodné náklady. Prosím, kontaktujte nás pred odoslaním vrátiť. Spätná väzba Zákaznícky servis je neoddeliteľnou súčasťou nášho podnikania, prosím, dajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. Ďakujeme! Ak potrebujete akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek inú podporu, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme sa snažiť, aby vám pomohol.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov Značky COSNYC
Znaky alastor
Componentes 1 Nohavice
Štýl cosplay jednotné
Číslo Modelu ALASTOR Cosplay kostýmy
Položka Druh Sady
Textílie jednotné
Materiál Polyester + Bavlna
Pohlavie Ženy,Muži,Dievčatá,Chlapcov Unisex
Komponenty Šaty
Oddelenie Meno Dospelý
Vrátane Bunda + Top + Nohavice + motýlik
farba červená
Veľkosť S M L XL XXL XXXL
Špeciálne Použitie Halloween,Karneval,Comic Con, Cosplay Kostým
Alastor
Vhodná pre scény anime cosplay ukázať, Halloween party zhromaždenie
Skladom Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Componentes top
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Typ Zdroja anime

Súvisiace produkty