2020 Nové Veľké Plus Veľkosť 35-52 Nahé Pracky, Nity Módy Sexy Party Vysokým Podpätkom Letné Dievča, Žena Ženy Dámy Sandále L1086

€51.73

Pridať do obľúbených

Podpätky

Popis produktu


Pozor!!!Ruský zákazníkov je potrebné poskytnúť Contacter ÚPLNÉ MENO,všetci zákazníci potrebujú, aby poskytovali ÚPLNÚ ADRESU,patrí krajinu,región,mesto,ulica,byt Č.,na dosiahnutie úspešne!

Prosím, starostlivo skontrolujte veľkosť grafu,to nie je naozaj NÁM veľkosť alebo UK veľkosti ,to je podľa vašej nohy, dĺžka,prosím zmerajte si dve nohy dĺžky a palm najširšom mieste na biely papier,aby si zvolil správnu veľkosť!!! Ak vaše nohy je široký alebo úplné,prosím, vyberte jednu veľkosť väčšie!!!Ak vaše nohy sú úzke a veľmi tenký,musíte si vybrať jeden malá veľkosť! Ak nerozumiete,môžete požiadať o nás. Ak je váš dôvod vybrať nesprávna veľkosť,budeme sa nemusíte zodpovedný za i t !!!

Cutsom Farba

Po predaji služby

1.Doprava : Väčšina z krajiny freeshipping keď Čína Príspevok Registrované Air Mail a ePacket,ako čas dodania závisí na post office,takže dodacia lehota len odkaz,možno sa oneskorenie pre niektoré dôvody,napríklad cez víkendy,sviatky,počasie,vlastná vôľa a tak ďalej,prosím, trpezlivo čakať. Ak to je naozaj stratil,zašleme späť platbu na vás.Väčšina prepravu spôsobom môžete sledovať podľa 17trcak. 2.Návrat politiky: Ako prepravné náklady, je drahé,odporúčame vám nechcem vrátiť ks+, a môžeme ponúknuť riešenie.Ak naozaj chcete odoslať ju späť,prosím, kontaktujte nás do 3 dní potom, čo dostanete položky a uistite sa,že je nové, ktoré sme poslali ste,nemôže ovplyvniť naše predať znova,alebo sme sa odmietnuť odosielanie späť!Prepravné náklady na zaslanie späť potrebné kupujúci za to zaplatiť. 3.Spätná väzba: Ak si daj nám dobrú spätnú väzbu s 5 star,môžete získať zľavu 5% nabudúce.Ak by ste nemali uspokojiť s položkami,prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred ochodom negatívna spätná väzba. Budeme sa snažiť v našich silách, aby slúžil s vami a dúfam, že môžeme byť priateľ. 4.O farbe: Všetky položky sú skutočné photoes,ako svetlo rozumu,farba je možno trochu rozdiel,prosím, pochopiť ho,ak chcete, živé fotografie,môžete kontaktu s nami!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu L1086
Príležitosti Strana
Materiál Podrážka Gumené
Obkladový Materiál PU
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Veľkosť 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Šírka Obuvi Stredná(B,M)
Uzavretie Typ Pracky Popruhu
Štýl Móda
Oddelenie Meno Dospelý
Módny Prvok Pracka
Stielka Materiál PU
proces Lepidlo
Položka Druh Sandále
Zákazku Farbu alebo Štýl
Pleace pôvodu čína(pevninská časť))
Späť Počítadlo Typ Členok Popruh
Bočné Vamp Typ Otvorené
Výška Podpätku 10 cm-13,5 cm
Päty Typ Tenké Podpätky
Názov Značky Amugguccil
Vzor Typ Pevné
Sandál Typ Členok Popruh
Vrchný Materiál PU
S Platformy No
farba Nahé alebo iné vlastné farby

Súvisiace produkty