SpO2 Digitálne Oximetro De Dedo OLED Prst Pulzný Oximeter Saturometro Prenosné Prst Oxymeter Saturácie Kyslíka v Krvi, Monitor

€9.58

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Funkcie:

1. Kvalita OLED displej. 2. Parametre: SPO2 (Pulzu Kyslíkovej Saturácie), PR (srdcovej frekvencie) 3. Mini, prenosné a jednoduchá obsluha. 4. Presné čítanie, pár sekúnd získať údaje. 5. Automatické vypnutie v 8 sekúnd, keď nie je signál. 6. Vhodné pre outdoorové športy, horolezectvo a Domov Rodinný zdravotnej starostlivosti. 7. Vhodný pre starších ľudí, ľudí s dýchacie problémy, alebo ľudia, ktorí často majú radi šport.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

Kyslík saturácia normálne ľudské arteriálnej krvi je až 98%. Ak je to menej ako 94%, je považovaný za nedostatočný prívod kyslíka. Okrem toho, normálnych ľudí srdcovej frekvencie a srdcovej frekvencie sú rovnaké. Vo všeobecnosti medzi 60-90 krát za minútu. Avšak, v prípade cvičenia a stresu, tep môže zvýšiť.

Balenie zoznam:

- 1 x Pulzný Oximeter - 1 x anglický Manuál - 1 x Lano - 1 x Úložný Vak (v Závislosti od toho, či si vyberiete to) (V dôsledku obmedzenia leteckej dopravy, AAA batérie, nie sú súčasťou balenia)

Často Si Kúpil Spolu:

Oximeter Detaile Produktu:

Špecifikácie:

- SpO2 rozsah Merania: 70~100% Rozlíšenie: ±1% Presnosť: ±2% (70%~99%), nešpecifikovaný (

Návrat Podrobnosti O Pravidlách:

1. Ak máte chybnú položku, ktorú chcete vrátiť alebo zľavu. Prosím, kontaktujte nás do 2 dní od vás prijímať zásielky. 2. Vrátime peniaze na vami, keď sme sa vrátiť tovar, alebo nahradiť položku pre vás. 3. Všetky vrátite tovar musí byť vrátený s je originál balenie a príslušenstvo. Zákazník je zodpovedný za poštovné a poplatky za vrátený tovar.

Záruka:

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.srzhumenne.sk!

Spätná väzba:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod Čína (Pevninská Časť)
Veľkosť Finger Pulse Oximeter
Číslo Modelu Pulzný Oximeter OLED
Položka Druh Krvný Tlak
Aplikácia Prst

Súvisiace produkty