Trendyol Rozšírené Prepojenie Karki Vojenské štýl Kombinézach TWOSS19LJ0158

€21.66

Pridať do obľúbených

Dámske Oblečenie

Popis produktu


Model Rozmery: Výška: 1.76 Hrudník: 83 Pás: 63 Boky: 91; výrobku na Model S / telo je 36.; 100% Viskóza, Tkané Textílie; Naše produkty budú odoslané prostredníctvom Trendyol štítok .;

MEDZINÁRODNÉ DODÁVKY

Naše výrobky dodávame z Turecka do viac ako 190 krajinách a regiónoch sveta cez turecký Príspevok. V závislosti od vašej polohy, dodávka zvyčajne trvať dva až štyri týždne od odoslania oznámenia. Budeme vás informovať s tra informácie, a odhadované príchodom. Môžete tiež sledovať priebeh zobrazovania podľa OBJEDNÁVKY vo vašej www.srzhumenne.sk účet. Zatiaľ čo sa snažíme vždy dodať v stanovenej dobe, nie sme zodpovednosť za meškanie vzhľadom na colné odbavenie v cieľovej krajiny.

VEĽKOSŤ PRÍRUČKA

Trendyol módne oblečenie sú navrhnuté a vyrobené v Turecku s normou Európskej veľkosť v pamäti. Prosím, pozrite sa na naše veľkosť grafu pre každý produkt a náš model merania, keď potrebujete veľkosť a vhodné poradenstvo. Prosím kliknite na DIMENZOVANIE INFORMÁCIE na stránke produktu.

FOTOGRAFIE VÝROBKOV

Produkt obrázky sú záber s reálnymi výrobkov v našich vlastných photo studio, ktorá odráža skutočný výrobok a jeho konštrukčné vlastnosti.

INVENTÁR

Naše zásoby úrovni je presne odráža na www.srzhumenne.sk. Ak môžete objednať na určitej farby alebo veľkosti, budeme doručenia to. Ak bola položka, ktorá je na sklade, mohli by sme stádo neskôr. To však nie je zaručená. Prosím, postupujte podľa našej predajni a vrátiť neskôr a pozrite sa na aktuality a nové modely.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov Značky Trendyol
Pohlavie ŽENY
Položka Druh Kombinézach & Remienky
Materiál Viskóza
Druh Kombinézach

Súvisiace produkty