10 MM Biela AKOYA MORSKÉ SHELL PERLOVÝ NÁHRDELNÍK+ NÁUŠNICE 22"

€15.85

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Upozornenie:

Som podnikateľov v Pekingu,Ako viete,kultúra 5000 rokov Čínskej histórie obsahuje neoceniteľné histórie a kultúry všetkých umení,Tak remeslo umenie majú dlhú históriu,Teraz remeslo mužov používa starobylá technika na creat krásne a zaujímalo, remeslo umenie ako jade,šperky a strieborné rezbárstvo a kamenné artefakty,Všetky z nich sú symbolom šťastný ness a šťastie,tak sa oplatí zbierať! Teraz tentokrát som sa vám ukázať nádherné a výborné poklad!!! Z photoes, môžete vidieť, že je veľmi dobre. S perfektný štýl,pekný dizajn, nádherné prevedenie, to je naozaj vzácne umelecké diela a stojí za zbieranie!!! Je v dobrom stave. Pozrite sa na obrázky môžete vidieť tvar je veľmi dobre; Tak nádherné položky . Ak sa vám páči Čínskej kultúry, prosím, nenechajte si ujsť túto položku. Mám aj iné nádherné položka na mojom obchode . prečítajte si prosím moje ďalšie položky!

spätná väzba:

Vzhľadom na vysoký objem v spätnej väzby, náš systém je navrhnutý tak, aby opustiť pozitívnu spätnú väzbu pre vás, akonáhle sme dostali pozitívnu spätnú väzbu.

Staráme sa o našich vážených zákazníkov, a bude vždy sa snažím pomôcť.

Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy,

Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne (1 alebo 3 star) spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Pomôžeme vám vyriešiť problém.

Sme appreceate vaše hviezda pozitívnu spätnú väzbu

Poznámka:

Snažíme uspokojiť našich zákazníkov. Naše merchandises sú vysokej kvality a naša spoločnosť je vždy považovať za spoľahlivý a zodpovedný jeden naši zákazníci. Dúfame, že budeme spolupracovať s vami v budúcnosti. Ak máte akékoľvek otázky o mojej položky, prosím E-mail nás, odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Po Službe

Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou keď sa zobrazí položka(y) z nás.

Ak máte nejaké problémy, keď sa dostanete tovar, Prosím obráťte sa na nás bez váhania do 3 dní.Samozrejme, ak nie ste spokojní so svojím nákupom, Prosím, poslať späť položku do 14 dní .Budeme radi, vymeniť, nahradiť alebo vrátime v plnej výške.Ak sa vám páči náš item(s), alebo máte nejaké otázky s nimi, Prosím, kontaktujte ma pred vašu cenovú ponuku. My sa budeme snažiť urobiť, aby vám pomohol. A dostanete odpoveď do 24 hodín.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov Značky WKQWYH
Pearl Typ Sladkovodné Perly
Príležitosti Strana
Zahrnuté Ďalšie Členenie Položka Opis 2
Šperky Nastaví Typ Náhrdelník/Náušnice
Číslo Modelu AAA
Kovy Typ STRIEBRO
Materiál Perla
Tvar\vzor Zviera
Položka Druh Súpravy Šperkov
Pohlavie ŽENY
Štýl Klasické
Jemné alebo Módne Móda

Súvisiace produkty