Nový, Originálny Projektor ventilátor SF8028H12-61PE Pre EB-C2020XN/C2030WN/C2040XN

€20.56

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


O NÁS

Kuang Zhou ZRLAMPS elektronika je profesionálne zaoberá vo svete každý veľké značky predajcov, pretože založená v roku 2007. Bol na základe dobrej viere, s vynikajúcu kvalitu a prijateľnú cenu je riadenie nápad, za účelom vzájomnej dôvery a vzájomne prospešné, kvalitné a kreditná prvý,celým srdcom pre nové a staré zákazníkom s najlepšie služby, privítanie nových a starých zákazníkov a priemysel zasvätenými informovať. Ďakujeme, že ste a začnete si Nakupovanie V našom obchode vybrať,čo budete potrebovať, ak neviete nájsť chcete,nebojte sa, prosím fell zadarmo, Kontaktujte náš Služby Zákazníkom,krásne dievča bude pacient a pomôže vám.

ZOBRAZIŤ PRODUKT

Ako nainštalovať

SĽUB

1.rozumné ceny našich výrobkov. 2.predáva iba kvalitné produkty 3.dostanete, čo si zaplatí, tak, ako je cena vždy odráža kvalitu. 4.Nikdy sme sa hrať trik na našich zákazníkov, pretože sme sa zamerať na dlhodobý obchodný vzťah ako okamžitý zisk.

Relaxačné vaše oči od TV šetrí vaše peniaze z kina.

1.sľubujeme, že všetky projektor lampa v našom obchode sú skutočné ZR produktu. Ponúkame 180 dní, záručný a po-predajný.Prosím vás ubezpečiť, na objednávku. 2.Prosím, láskavo otvoriť zásielku ak chcete skontrolovať, či výrobok, ktorý je poškodený, alebo je to len prázdna parcela(môže byť ukradol) pred kuriérom.V tomto prípade, môžete odmietnuť podpísať vaše meno a požadovať náhradu od nich. 3.Všetky produkty budú prísne kontrolované a testované pred odoslaním.Ak je nejaký problém, keď dostanete balík, kontaktujte náš služby zákazníkom okamžite. Budeme poskytovať najlepšie po-predajný servis pre každého zákazníka. 4.Môžeme deklarovať nižšiu cenu pre výrobok v súlade s kupujúcich " žiadosť.Ako clo je zložitý problém pre každú krajinu. Ako predávajúcim, nemáme povinnosť niesť žiadnu extra cenu alebo cla pre kupujúceho. Ak svoj pozemok budú kontrolované colné oddelenie, úprimne dúfam, že môžete s nimi spolupracovať, aby sa zabránilo zničenie. 5.Ak sa vám páči náš produkt, prosím, láskavo nám dať päť hviezd spätnú väzbu.Ak máte akékoľvek problémy s produkte, kontaktujte náš služby zákazníkom bezprostredne pred otvorením sporu alebo odchode zlé spätnú väzbu. Ďakujem. My sa budeme snažiť pre vás slúžiť a chrániť svoje práva.

BALENIE

DOPRAVA

Pošleme na správny modul číslo, ktoré je pre vás vhodné, v súlade s doručovaciu adresu.

OCENENIE

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Napätie DC 12V 250MA
Sľubujeme 100% kvalitná
súčasťou kód EB-C2020XN/C2030WN/C2040XN
Názov Značky ZR
Vzhľad Úplne Nové
Číslo Modelu SF8028H12-61PE
Model SF8028H12-61PE
Pripojenie Štyri-drôt
Záruka 180days môže byť Záruka

Súvisiace produkty