Pre Yamaha YZF R1 1998 - 2003 Motocykel Gold CNC Rearsets Nohy Kolíkov Zadné Nastaviť Footpeg 2002 2001 2000 1999

€76.81

Pridať do obľúbených

Rámy A Armatúry

Popis produktu


Vzadu nastaviť prichádza s nastaviteľné v mnohých polohách, ktorá poskytuje viac svetlou na strmších štíhle uhlov, takže si môžete vyberať najlepšie pozície, ako sa vám páči. S non-slip pocit, vzadu nastaviť sú priame skrutka-na náhrady vo väčšine prípadov. Po inštalácii, sú plne nastaviteľné pre zúčtovanie a pohodlie, aby zodpovedali vašej fyzickej veľkosti & štýl jazdy. Okrem toho, naše zadné súpravy môžete tiež chrániť motocykla v prípade havárie! To je dobre stojí za to.

Táto dvojica rearsets sú kompatibilné s nasledujúcimi modelmi a rokov : Na Yamaha R1 1998-2003

Špecifikácia: Stav: Úplne Nový V Krabici Hlavná Farba: Zlatá Množstvo: 1 Sada (Vľavo Rearset + Doprava Rearset + Shift Rod) Materiál: 7075-T6 Hliník & Nerezové Skrutky Funkcia: Viaceré Možnosti nastavenia Pre Chodidlá, Shift, Brzdy, Dĺžka Nôh Plne Nastaviteľné Dať Rider Viac Agresívne jazdné Pozície Súpravy Sú CNC Obrábané Z 7075-T6 Kusu Hliníka Extrémne nízka Hmotnosť, Vysoká Pevnosť A Odolnosť Proti Opotrebeniu Rearsets Farby Sú Tvrdo Eloxovaný Pre Ohromujúci Estetické A Odolnosť Dvojité Guľôčkové Ložiská Vložené V Oboch Shift A Brzdový Pedál Zabezpečiť Hladký A Presný Pohyb Koľajových Prst Kus Umožňuje Menej Úsilia Pri Radenia Prevodových Stupňov Jednoduchá Inštalácia (Pokyn/Manual)

Medzinárodné Kupujúcich-Vezmite Prosím Na Vedomie:

1.Dovozné clá, dane a poplatky NIE sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu .Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Položka Druh Noha Spočíva
Položka Hmotnosť 1.5kg
Názov Modelu Pre Yamaha YZF R1 1998 - 2003
Položka Dĺžka 25cm
farba Zlato
Názov Značky ELFRhino
Položka Šírka 21cm
Druh Materiálu 7075-T6 Hliník & Nerezové Skrutky
Položka Výška 14cm

Súvisiace produkty