UBARO 86*86mm Typ Normy EÚ White Pearl Tvrdeného krištáľového Skla Len Sklenený Panel 1Gang Panel Pre Prepínanie Base

€4.09

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Sklenený Panel Iba Popis

1:Tento produkt je iba Sklenený panel 2:k Dispozícii sú tri farby:biela/čierna/zlatá 3:Hmotnosť:65g 4:výrobok materiál:Tvrdeného Krištáľové Sklo 5:výrobok nie je prepínač,Len príslušenstvo

Veľkosť Produktu Onoy Sklenený Panel

86*86mm Vhodné pre Európskych štandardných prepínačov

Panel hrúbky

Hrúbka 4 mm

Tvrdené Krištáľové Sklo Farby

Tam sú tri Farby:Biela/Zlatá/Čierna

Sklenené panely, Len späť Displej

LEN Sklenený Panel

Jednoduché Čisté Proti Poškriabaniu

1:produkt ľahko čistiť 2: Poškriabaniu resisant

DOPRAVA:

1、Jej Dvere, aby sa Dvere Zásielky. Môžete poslať na viac ako 100+ krajinách 2、Naše produkty sľubujú dodanie do 3 dní po obdržaní vašej objednávky 3、Ak ste z Ruska, Prosím zanechať svoje úplné meno. Je veľmi dôležité, 4、Sme si vybrať úradný online logistiky, ktorá je bezpečná a spoľahlivá, a zaručuje najrýchlejšie aktuálnosť pre vás získať vaše produkty.

Kontaktujte nás:

1、kontaktujte nás prostredníctvom www.srzhumenne.sk po objednávke, alebo zanechať správu na nás, zvyčajne budeme reagovať do 1-2 pracovných dní 2、Ak chcete umiestniť veľké, aby pre veľkoobchod, prosím, neváhajte nás kontaktovať. -Ak potrebujete objednať viac položiek(≥1000usd), poteší, dajte nám vedieť ako prvý. Mohli by sme ponúknuť nejaké extra zľavu. 3、skontrolujte Prosím, pri dodaní položky, ak je poškodené, prosím, láskavo prijmi ho a ihneď nás kontaktujte. Urobíme potvrdenie a dá vám riešenie.

Záruka :

1 rokov výroby záruky; -Chybné problém by mal byť predložené v lehote do 10 pracovných dní po výrobok je dodávaný; -Poštovné škody by mali byť predložené do 7 pracovných dní po výrobok je dodávaný.

Spätná väzba:

Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil. Ak ste spokojní s našimi službami, alebo produktov, prosím, nám dať 5 hviezd. -Ak máte akékoľvek otázky, prosím, obráťte sa s nami, a my vám ponúknuť pomoc, aby ste čím skôr. Je to naša zodpovednosť, aby sa zabezpečila kvalita.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Materiál Tvrdené sklo
farba Biela/ Čierna/ Zlatá
Veľkosť 86*86mm
Číslo Modelu PL-W01
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty