Nordic Mosadze, Kov Kvetináč Pozlátené Zlatá Váza Váz Domáce Dekorácie Príslušenstvo Moderné Svadobné Kvetinové Vázy Dropshipping 2021

€21.33

Pridať do obľúbených

Home Decor

Popis produktu


Produkt je vyrobený z kovového materiálu mosadze. Výrobok je dvojité vrstvený, vnútorná vrstva je keramická, a vonkajšia vrstva je z mosadze. Je viac odolná a krajšie, než čistej keramiky. Zvyčajne, nie je kvetináče vyrobené zo 100% kovové materiály a výrobné náklady kvetináče vyrobené z 100% čistej mosadze je o 100 AMERICKÝCH dolárov. V reálnom živote, takmer žiadne takéto čistej medi kvetináč sa používa. Vezmite prosím na vedomie: vnútorné jadro produktu je keramická, a vonku je zlato-á mosadze. Ak chcete objednávku kvetináč vyrobené zo 100% mosadze, prosím, nie je cieľom, ďakujem. DOPRAJTE si ZLATO - Dopĺňajú svoje obľúbené rastliny s týmto krásnym mosadzným kvetináč. Pridať zlato pop, aby všetky miestnosti vyzerajú úžasne!

PERFEKTNÉ PRE VAŠE RASTLINY - Dostupný v 10", 8", alebo súbor 5" a 6", mosadz kvetináč je ideálna veľkosť pre všetky vnútorné zariadenia a bude pridávať vibrance ktorejkoľvek miestnosti vo vašej domácnosti.

UPGRADE NA MOSADZE - To mosadz kvetináč je budúci najlepšiu vec na čisté zlato. Stop klame okolo s plastická a laminát sadenie.

BUILT to LAST - Odolné. Solídne. Kvalitu. Vyrobené z veľkej materiálov tak, môžete ho použiť na niekoľko rokov. Dvojčlenná: 5" vonkajší priemer, 5" height 6" vonkajší priemer, 6" height

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Štýl Moderné
Číslo Modelu HP406
Materiál Kov
Funkcia Stolový Váza
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť M

Súvisiace produkty