2020 Módne Bohemia štýl s Kapucňou, Rodák Indickej Wolf 3D Tlač bežné kapucňou mikiny Harajuku streetwear sudadera hombre

€12.26

Pridať do obľúbených

Pánske Oblečenie

Popis produktu


POZNÁMKA:

TIETO 3D MIKINY SÚ VYROBENÉ NA OBJEDNÁVKU, DOBA SPRACOVANIA JE 3-5 DNÍ! Stav: 100% zbrusu Materiál: Polyester + Spandex Veľkosť: XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL/4XL/5XL/6XL/7XL Milí priatelia: Sme factory outlet a podporu drop shipping. Ak potrebujete predávať naše produkty ponúkame vám obrázky bez vodotlače. Akceptujeme aj DIY na cutomize štýl, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Vďaka. Prosím, skontrolujte ( Ramenný, Busta, Dĺžka), aby sa ubezpečil, že vám vyhovuje Poznámka: Našich veľkosti sú Ázii veľkosť 2 veľkosť menšia ako USA,EÚ,UK,AU veľkosť, prosím vyberte si veľkosť väčšia ako zvyčajnej veľkosti.

Tabuľka veľkostí len refenrence ,prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie.

Príprava Čas: potrebujeme 2-3 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

Poznámka:

Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd,5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd, dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

3. Prosím správu na nás pred pripravte sa na dovolenku negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akéhokoľvek sporu na základe objednávky .

Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.

Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou nákup v našej predajni, sa môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.

Žiadosť:

1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom.

2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení.

3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Golier O-Krku
Odnímateľná Časť ŽIADNE
Číslo Modelu TENG
Hrúbka ŠTANDARD
Štýl Príležitostné
Rukáv Štýl Pravidelné
farba farba ako na obrázku
Kapucňou Áno
Názov Značky PLstar Vesmíru
Sezóna Vhodné na jar a na jeseň
Uzavretie Typ ŽIADNE
Vzor Typ Tlač
Druh Pravidelné
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Materiál Spandex
plus veľkosť XS-7XL

Súvisiace produkty