2018 Námornícka Modrá Biela /Krém Geometrické Hodiť Vankúše Škandinávskych Dekoratívne Námestie Stoličky Sedadlá Vankúš späť Vankúš

€3.58

Pridať do obľúbených

Popis produktu


2018 Módne Čierna Námornícka Modrá Biela /Krém Geometrické Hodiť Vankúše Škandinávskych Dekoratívne Námestie Stoličky Sedadlá Vankúš späť Vankúš

POZNÁMKA: biela časť vankúš v aplikácii fotografie, skutočného produktu farba je prirodzené bielizeň farba ( Krém, Béžová)

Farba je tmavo modrej namiesto čierne

Položky:Stručné Geometrický štýl Farby: Ako obrázky Veľkosť: 45 x 45 cm ( o 17,5 palca x 17.5 palca) Prosím, aby 1-2cm rozdiel,vzhľadom na ručné meranie. Štýl:Škandinávsky Materiál: Obliečky Bavlna (práčke) Zips: Neviditeľný Zips Package: 1x vankúš (Č vankúš vnútorné súčasťou balenia) Vrelo odporúčam vybrať 3 z nich, ako jeden súbor pre váš domov vonkajšie dekorácie vankúš. Poznámky: 1.Cena je tu len pre vankúš, nie zahŕňa vnútorné. ak potrebujete vankúš vnútorné, pozrite si prosím nižšie na to. 2.Skutočné farby sa môžu mierne nezrovnalosti v dôsledku svetlá foto streľba a rôznych počítačových obrazoviek. 3 .Doprava zdarma sa vzťahuje len na "Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus",to len možné sledovať balík v Číne regióne, ale nie z Číny.Zvyčajne to trvá 60 dní. Ak nemôžete prijať to, prosím, vyberte si iný spôsob dopravy. 4.Prispôsobenie a wholesaling sú k dispozícii. Prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Mnohé spôsoby platby, ktoré sú k dispozícii na www.srzhumenne.sk tak ďaleko.Víza, kreditné karty,okamžité bankovým prevodom a offline platby( moneygram alebo western union).Môžete si vybrať najvhodnejší jeden. Na ochranu vašich záujmov, www.srzhumenne.sk nebude realease platby, až dostanete balíček a sú spokojní s tým.

Budeme dodaní položky na dodaciu adresu, ktorú opustil v www.srzhumenne.sk.Aby ste mohli získať vašu objednávku normálne,vyplňte, prosím, svoj doručovaciu adresu opatrne.

Ruský kupujúci prosím vložte vaše meno a priezvisko ( meno, stredné meno, priezvisko) a podrobné adresu( Byt Č. Ulica, Mesto,Región a Krajina) Inak, váš balík pravdepodobne budú vrátené.

Budeme dodať váš balíček po uskutočniť úhradu do 5 dní. To môže trvať dlhší čas, ak potrebujete prispôsobiť svoj tovar.

Všeobecne , väčšina krajín, dodacie lehoty sú uvedené nižšie , vzhľadom na rozdiely poštových serivce v rôznych oblastiach , v niektorých oblastiach môže trvať dlhšie. Ak balík neviem dovolať, na čas, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme riešiť problém spoločne.

Doručenie do ruskej Federácie, zvyčajne trvá asi 45-60 dní.Prosím, uvedomte si, dlhý prípravný čas pred tým, než si objednáte.

Ak ste spokojný s mojou položky a služby, urobte mi láskavosť opustiť pozitívnu spätnú väzbu. Vaša dobrá spätná väzba je veľmi cenený.

Veľkoobchodníci, budú srdečne vítaní! Máme vlastnú továreň,mnoho veľkoobchodníci boli kúpiť veľa položku z našej továrne.Budeme vám dobrú cenu a potom bude kvalita guarance.Ak sa chystáte urobiť nákup veľké množstvo, prosím, neváhajte nás kontaktovať ohľadne dopravy, platby a špeciálna zľava!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Zips
Číslo Modelu Populárne Geometrické prvky
Materiál Bielizeň / Bavlna
Technics Tkané
Štýl Moderné
Použitie gauč
vzor TLAČENÉ
Tvar Námestie
Názov Značky moodcome
Vzor Typ GEOMETRICKÉ
Zadné Farby

Súvisiace produkty