Tvrdené Sklo kryte LCD screen protector vidrio 9 H pre Galaxy Tab S4 2018 T830

€4.74

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Tvrdené Sklo kryte LCD screen protector vidrio 9 H pre Galaxy Tab S4 2018 T830

OBSAH BALENIA:

1X telefónu screen protector zrkadlo CRYSTAL tvrdeného Premium. Chrániť tvoje Smartphone predné rany a padá.

Las opatrenia chránič na odoslanie, sa:

Dlho 24.5 Cm

Šírka: 16.0 Cm

Ste to vy položku poslať VÄČŠINU, To je hovoril, dokonca je nová Č Vedie ani ngún typ balenie krabica ani balenia.

Neobsahuje čistiaci súpravu, ani Alkohol prípravka pad, ani blistri kartu alebo okno, ktoré sú lacné a nie sú potrebné pre správnu inštaláciu.

Je veľmi dôležité, aby Obrazovky Smarphone je vrecko čaju dokonale čistenie mravec, je nainštalovať tvrdeného skla protector, inak môže zostať smietky prachu medzi tvrdeného skla protector a sklo Obrazovky. Las fólií sú 100% transparentná . Vonkajšia vrstva crystal je anti-scratch a s majetkom, ktorý je anti-tuk (LAS odtlačky prstov značka nesmie byť menej) . Maximálna ochrana pre Displej tvoj telefón. Zabraňuje poškodeniu pri páde, je pohodlné, ľahké a jednoduché na miesto. Majú hrúbku 0,33 mm a tvrdosti 9 H. Vyrobené na mieru pre telefón, ktorý buk vybrali. Č perjudica funkcie dotykovej Obrazovky A opustiť žiadne zvyšky tým, čo sú ľahko zameniteľné: Najvyššia kvalita v rozmedzí od ochranné de crista .

Nákup položky s uvádzame, poistenie z príjmu bez poškodenia: Ak je položka, ktorú dorazí poškodený Trans, ktoré ste nám postarať sa doprava zadarmo nové položky pre doplnenie prijaté s škody.

Na pohon sa používajú tejto služby spojené Al článku:

1 ) Ak chcete otvoriť paketové článku musí byť poškodený, domáce zvieratá nie sú poškodenie zariadenia, ani mať nainštalovaný článku.

2) Máme, že skontrolujte poškodenie položky: sa dostať do kontaktu s nami prostredníctvom eBay systém správ a escribirnos uvedením problémy a priložiť jednu fotografiu aprecien chránič v tom, že poškodenie. Raz potvrdil, reenviara byť náhradný výrobok.

Prosím, tally nasledujúce varovania o tento typ produktov:

Väčšina Ochranné Sklo tvrdené nechajte niekoľko milimetrov č prikryť v telefónnych hrany pre uľahčenie inštalácie. Závisí model terminálu, Ale nastanú v priebehu predovšetkým v terminály, ktoré majú sklené s Okrajom 2.5 D (edge s zaoblené, zakrivené alebo Konvexné). V ich okraj chrániča by mal zostať niekoľko milimetrov terminálu tým končí. To je veľmi im tým, tant ako Ochranné Sklo tvrdené Sean Dobre, pretože sú pevné, nie je vyhovovať a nebudete držať v tejto oblasti, podľa toho, čo protector nemôže cubrirla a byť levantaría, cogería prachu a vzduchu.

Protector možno zapojiť do prednej kamery č ello ovplyvniť kvalitu z obrázku, ale nesmú sa zapojte do blízkosti senzory pre správne telefónne výkon.

Las fotografie nie vždy môže odrážať Al 100%, ako sa dostane výrobok.

Las snímky zobrazené môže mierne líšiť konečného produktu. Pred tým, že je fotka a nie je vždy perfektný alebo sa môže zmeniť, mierne tvar Chrániča zlepšenia model alebo rozhodnutie maker.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Kompatibilný Telefón Značky Samsung
Druh Predné Film
S Maloobchodných Balíkov No
Materiál Tvrdené sklo
Zväzok Screen Protector & Prípade
Edge-to-edge Pokrytie No
Package No
Použitie mobilný telefón
Funkcie Scratch Dôkaz
Názov Značky Todotumovil

Súvisiace produkty