Auto Oka Vrecku, Kabelke Skladovanie Taška Držiteľ Puzdro, Peňaženku Kontajner Pes Prekážku Sedadlá Net

€5.21

Pridať do obľúbených

Interiérové Doplnky

Popis produktu


Silné Elastické Auto Ôk siete Vrecku Medzi Auto Organizátor Sedadla pre Subaru XV Lesník Legacy Outback Impreza XV BRZ Tribeca

Atribút názov Atribútu obsah Značky EEEKit Obutie Typ Priama Náhrada Materiál Bavlna Umiestnenie na Vozidle Medzi autosedačky Typ Sedadla Organizátor Farba Čierna Záruka Jeden Rok Záruka Rozmer Cca 30 * 30, dĺžka X o 40 * 30 cm po strečing UPC 690770123834

Funkcia Produktu

Ako Používať: Toto pletivo vaku má štyri háčiky pre jednoduchú inštaláciu. Len oprava hornej pracka na opierku hlavy bar, a potom háčik spodný hák na iné predmety pod sedadlo. Nie je potrebné na úder alebo prilepiť. Je to veľmi pohodlné. Horná časť 2 Len háčik sedadlo, opierku hlavy vzpriamene, a dve dolné háčiky priamo háčik sídlo hem.

Pre Bezpečnosť Jazdy: Majte kabelke peňaženku, alebo v dosahu bez pričom vaše oči z cesty. Výrazne znížiť rozptyľovať dopravných situáciách. Stop Deti alebo domáce Zvieratá Znepokojujúce: môže byť použitý ako špeciálny bariéru, ktorá zabraňuje neposlušné deti alebo domáce zvieratá na zadnom sedadle narušený denný jednotky.

Dizajn: auto skladovanie taška má vysokú pevnosť polypropylén-potiahnuté hodvábom, full-elastické oka povrchu, ktorý môže dať viac položiek, a má veľmi dobrú návratnosť.

Úložný Priestor: 3-vrstvový skladovania dizajn môžete uložiť vašu peňaženku, mobilný telefón, taška, atď, tak, že môžete ľahko dostať položiek z úložný vak, a zabrániť položky z posuvné počas jazdy. Pomáha tiež klasifikované skladovanie vaše položky, udržiavať ich v dobrom poradie dosiahnuteľné miesta.

Špecifikácia Výrobku

Druh

Tri-Sedadlo Stoličky Net

Materiál

Vysokej pevnosti polypropylén pokryté hodvábne plnej, elastickej sieťoviny povrchu

Farba

Čierna

Hmotnosť

O 220g

Veľkosť

O 30 * 30, dĺžka X o 40 * 30 cm po strečing

Package Zahrnuté

1x Tri-Sedadlo Stoličky Net

Poloha Popis

V snahe zlepšiť kupujúcemu kúpnu skúsenosti a nechajte kupujúci prijímať položky, akonáhle je to možné, sme v súčasnosti nastaviť štyri sklady, v diffirent mestách Spojených Štátov : jeden v Fremont, Kalifornia, v CITY OF INDUSTRY, Kalifornia, v Whippany, New Jersey, v Monroe Township, New Jersey. Pri objednávke je vytvorené, by sme odoslať tovar kupujúci od najbližšieho skladu s dostatočnou inventára, aby príjem adresu. Dúfam, že sa vám mohol dostať svoje položka čoskoro,ak máte akýkoľvek problém,prosím kontaktujte nás e-mailom. Vďaka za vaše porozumenie a podporu vopred!

Podpora A Zdieľanie

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Fit 2 Zakladanie Upratovanie
Druh Materiálu kufor organizátor
Pôvod CN(Pôvodu)
nosenie 3 automobilový tovar
NOSENIE 1 Auto Príslušenstvo
Druh Sedadlá Taška

Súvisiace produkty