Pre Acer Iconia Jeden 8 B1-810 B1 810 Dotykový Displej Digitalizátorom. Panel Predný Náhradné Dotyková Obrazovka Sklo Tablet Senzor

€8.56

Pridať do obľúbených

Tablet Časti

Popis produktu


Pre Acer Iconia Jeden 8 B1-810 B1 810 Dotykový Displej Digitalizátorom. Panel Predný Náhradné Dotyková Obrazovka Sklo Tablet Senzor

Vašu objednávku mali byť zaplatené do 3 dní, aby sa zabránilo stornovania objednávky.

Môžete zaplatiť objednávku prostredníctvom VIAZANÝ , sa vedie tri-party on-line platobné platformy. Escrow umožňuje platiť bezpečne online bez toho, detailov o vašej kreditnej karte. Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení uspokojivé prijatia vašej objednávky. Escrow je rýchlo, zadarmo a ľahko použiteľný.

Aktuálne spôsoby platby podporované Escrow patrí Moneybookers, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Môžete tiež platiť vyberte debetné karty vrátane Maestro, Solo, Kreditná Karta, PostePay, CartaSi, 4B a Euro6000.

Pre viac informácií o ESCROW, prosím, kontaktujte nás.

Existujú tri úrovne prepravné služby sú k dispozícii na www.srzhumenne.sk: urýchlilo dopravu, štandardná doprava a ekonomika dopravy. Odhadovaný čas doručenia a prepravné služby každej úrovni je uvedené v nasledujúcej tabuľke.

Služby Na Úrovni,

Odhadovaný Čas Doručenia

Prepravné Služby v Úrovni

Urýchlilo Dopravu

3-7 dní

DHL, UPS, FedEx, TNT a SF

Štandardná Doprava

5-10 dní

EMS, ePacket a DHL GlobalMail

Ekonomika Lodnej Dopravy

15-26 dní

Čína Príspevok Air Mail

Čína Príspevok Vzduchu Pozemok

HongKong Post Air Mail

HongKong Post Vzduchu Pozemok

Odporúčame vám radšej zvážiť obe rýchlosť doručenia a náklady na dopravu sa rozhodnúť, ktorý prepravné služby na úrovni, je pre vás vhodný. Budeme vyberať najlepšie prepravná schéma pre vás od prepravnej služby na úrovni, ktorý ste si vybrali po objednaní. Tiež, uistite sa, že vaše dodaciu adresu je správne a dodávky . Nie sme zodpovední za prepravné straty spôsobené kupujúci " zlé alebo nedoručila adresy.

Položka(y) môžete objednať, bude dodávaný do 24 hodín (s výnimkou období prázdnin) po zaplatení potvrdenie .

Prepravné náklady uvedené na www.srzhumenne.sk patrí palivové príplatky, ale nie dovozného cla, daní alebo iných colných súvisiacich poplatkov. Kupujúci by mali pomôcť prejednania (ak je to potrebné) a uhradenie všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli, a (ak existuje). Pre váš prospech, môžeme vyhlásiť tovar ako darček, vzorky alebo niečo iné s nižšou hodnotou ako cena, ktorú ste zaplatili tak ako vám pomôže minimalizovať alebo vyhnúť dovozného cla, daní alebo iných colných súvisiacich poplatkov. Však môžeme nie garancia žiadne poplatky účtované ktorá závisí na práva z vašej krajine, vo väčšine prípadov, vaša objednávka bude oslobodené od dane .

Môžete sledovať zásielky s sledovacie číslo dáme vám. Ak sa nemôžete dostať stav vašej zásielky, alebo si nájsť stav vašej zásielky abnormálne, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Pomôžeme vám pozrieť sa na to s pošte alebo kuriérskej a úzko spolupracovať s vami na vyriešenie problému. Ak položku neprijaté sme odoslať alebo vrátenie peňazí.

Zaručujeme, že všetky naše položky sú "ako uviedol," v ich popisy.

12 mesiacov manufaktúry je obmedzená záruka za chybné položky (s výnimkou položiek poškodený alebo neprijaté po prijatí). Príslušenstvo prísť s 3-mesačná záruka.

Všetky položky, ktoré budú kontrolované a zabalené v dobrom stave pred odoslaním.

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, prosím, vráťte nám ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť . Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám nový bez príplatku alebo vrátenie dane po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. Zašleme vám dobrý jeden po obdržaní chybné položky.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu N/A
Názov Značky XinRongSC-100
Veľkosť Displeja 7~10 Palec
Typ Obrazovky Kapacitný Displej
Kompatibilné Značky Univerzálny
Typ Produktu Tablet Dotykový Panel

Súvisiace produkty