Led Controller 44 Kľúče, 24 Tlačidiel IR LED RGB Controler LED Svetlá Radič, IR Diaľkové ovládanie Stmievač DC12V WiFi ovládač Pre RGB LED Pásy

€6.50

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Led Controller 44 Kľúče, 24 Tlačidiel IR LED RGB Controler LED Svetlá Radič, IR Diaľkové ovládanie Stmievač DC12V 6A WiFi diaľkové ovládanie MiLight 2.4 G radič Pre RGBW/RGBWW/RGB 3528 2835 5050 LED Pásy

IR24K WiFi RGBW 5pin IR24K WiFi RGB 4pin

Mini Bluetooth RGBW

Mini WiFi RGBW 5pin

Mini WiFi RGBW 4pin

Hudba Radič

Typ:Wifi RGB/RGBW Ovládač (Voliteľný) Pracovné Napätie:DC9V-12V Výstupný Kanál: RGBW/RGB kanál Max-výstup-príkon: 100W/144W/192W Pripojenie metóda: spoločná anóda Rozmer: 52 * 22 * 9mm Diaľkové vzdialenosť:30 metrov na vonkajšie Verzia: rgb verzii. Softvér: systém Android(aspoň 2.3 verzia s wifi funkcia) alebo IOS systému. Pripojenie spôsobom: pripojenie s jedným roll led pásy. Typ: 24 Tlačidlo Wifi RGB/RGBW IR Diaľkové ovládanie (Voliteľné) Pracovné Napätie:DC9V-12V Výstupný Kanál: RGBW/RGB kanál Max-výstup-príkon: 192W; Pripojenie metóda: spoločná anóda Rozmer: 52 * 22 * 9mm Diaľkové vzdialenosť:30 metrov na vonkajšie Verzia: rgb verzii. Softvér: systém Android(aspoň 2.3 verzia s wifi funkcia) alebo IOS systému. Pripojenie spôsobom: pripojenie s jedným roll led pásy.

Shenzhen Kefeng Foto Co Elektriny. , Ltd je profesionálny LED osvetlenie factory. Ponúkame výrobu a predaj vysoko kvalitné LED svetlá podľa potrieb zákazníkov. Tešíme sa na získanie dlhodobej kooperatívne vzťahy, a dúfame, že win-win situácia medzi vami a nami.

Všetky naše produkty sú uvedené s CE,RoHS,SGS certifikácie a prejsť in-house robustný spoľahlivosti testovanie pred opustením továrne. Okrem toho,viac ako 12 patentov, ktoré boli získané v LED dizajn a výroba oblasti. Sme úspech dostal ISO9001:2008 certifikáciu.

Sme len prijímať platby prostredníctvom VIAZANÝ, ak chcete platiť v Alipay, Západ Únie alebo T/T, pls láskavo kontaktujte nás.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Vezmite prosím na 1 minútu potvrdiť objednávku keď dostanete položky v dobrom stave, pretože keď ste na mieste, poradí, vaše peniaze, je prenos do Úschovy, nie náš účet. Vďaka!

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo kuriérskej alebo súkromnej linky. Poskytneme vám sledovacie číslo ASAP.

Pod 2 KG doprava zadarmo cez www.srzhumenne.sk štandardná doprava spôsobom. Ak potrebujete naliehavo, pls vyberte iný Expresná doprava spôsobom.

2. Väčšina objednávok je dodávaný do 1-2 pracovných dní po obdržaní platby. Niekedy sa položky môžu byť dodané v priebehu 3-7 dní od potvrdenia prijatia platby.

Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Ak chcete zmeniť adresu doručenia, pls nechajte odkaz na Správu. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Môžete tiež získať sledovacie informácie z oficiálnej webovej stránke.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1. Akékoľvek problémy s kvalitou alebo shippment poškodenia, prosím, ukázať nám skúške alebo photoes, Vrátime vám 50%-100% peniaze na vás. Man-made chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, scrash.

2. Ak nie ste spokojní s produktmi, to je v poriadku, ak sa chcete vrátiť k nám do 15 dní. Budeme vám vrátime plnú sumu, aby ste po obdržaní vrátiť parcely, ale budete musieť zaplatiť poštovného.

3. Ak je viac ako 60 dní ani dostala váš balíček, prosím, kontaktujte nás pre predĺžiť ochranu zásielky. O r Budeme kontrolovať, či môžete získať balík, Ak nie, my vám plnú náhradu na vás.

4. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

5. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.srzhumenne.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

6. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.

1.1 rok výrobcu obmedzená záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2.Chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Nie sme opraviť alebo vymeniť položky s uplynutou platnosťou záruky.

3.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.srzhumenne.sk!

Otázka: Ako môžem získať zľavu?

Odpoveď: vždy Sme ukázať, najlepšiu cenu by sme mohli ponúknuť, takže vždy dostanete najlacnejšie ceny z našej továrne. Ak vaša objednávka množstvo je viac ako 10pcs

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


IR Diaľkové ovládanie Stmievač DC12V
Platné Svetlá Pre 3528 2835 5050 RGB led pásy
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ce
IR Diaľkový ovládač 24Keys vzdialené alebo 44Keys diaľkové
Príkon 72w
Zdroj Napájania DC
Záruka 2 Rokov
Materiál Plastové
Max. Výkon Záťaže 6A
Funkcie 44key pásy radič
Režim Pripojenia ir rf
Položka Druh RGB Controler
led controller WiFi diaľkové ovládanie s 24Keys diaľkové
Názov Značky GBKOF
WIFI Radič 4pins alebo 5pins
Číslo Modelu 24key 44key diaľkový ovládač
Strážných Metóda IR/RF
Diaľkové Vzdialenosť 10M
Napätie 12V
Frekvencia oscilácie 44key

Súvisiace produkty