Móda Kvalitné Nástenné Závesné Police Police Vhodné Železa Geometrické Skladovanie Držiteľa Domov Obývacia Izba Dekoratívne Rám Hogard

€10.40

Pridať do obľúbených

Ozdoby

Popis produktu


Móda Kvalitné Nástenné Závesné Police Police Vhodné Železa Geometrické Skladovanie Držiteľa Domov Obývacia Izba Dekoratívne Rám Hogard

Popis: Funkcie:

1. Využite prázdne miesto hore nad stôl a creat teplého domova štýl priestor, miesto na organizovanie vašich fotografií,kníh a maganizes.Táto nástenná polica sa úplne zmení spôsob vašej domácnosti štýl. Aktualizované vášho domova.

2. Navrhnuté s torched povrch dreva a železa, kovový rám, polica môže nielen upgrate vašej domácnosti štýl, ale tiež armatúra pre všetky izby decotaion. Unavení z obvyklej stene? Príďte a využite túto dekoratívne plávajúce polica do svojho domu.

3. Tieto nástenné police je silnejšie než konkurenčné možnosti.Sme poskytli všetky montážne príslušenstvo a prichádza s malý nástroj, môžete jednoducho postupujte podľa pokynov a namontujte túto policu za minútu.

4. Úžasný Darček: Naše dekoratívne nástenné police je lepší spôsob, ako zobraziť roztomilý a ľahké objekty.Naozaj jedinečný vzhľad pult, ideálny darček pre vašu rodinu a friedns.

5. S viac farby a okrúhle, štvorcové, kabína tvar, šesťhranný tvar steny stojí voliteľné.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, aby menšie odchýlky v dôsledku ručné meranie.

Špecifikácia:

Materiál: železo+drevo

Veľkosť:

Kolo: 20*9.5 cm

Námestie: 25*12*25 cm

V kabíne: 24.5*8*32.5 cm

Šesťhranné: 41.5*predstavovala 29,5*10 cm

Balenie Obsahuje:

1 x úložný stojan

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Druh Úložný Stojan
Šesťhranné 41.5*predstavovala 29,5*10 cm
Materiál Železo+Drevo
Položka Domáce Dekorácie,Domáce Dekorácie Remeslá
Pôvod CN(Pôvodu)
KOLO 20*9.5 cm
kabíny 24.5*8*32.5 cm
Inštalácia Stojí
Štýl Moderné
Námestie 25*12*25 cm

Súvisiace produkty