FPS Thumbstick Kryt forPlayStation 4 (PS4) Osud Grav Slam thumb Držať Ovládač zariadenia Extender Čiapky pre Xbox Controller

€6.47

Pridať do obľúbených

Video Hry

Popis produktu


FPS pre PlayStation 4 (PS4) Thumbsticks Kryt Grav Slam thumb Držať Ovládač Čiapky pre PS4 Gamepad Radiče

Poskytuje výhodu v hry tým, že zvyšuje rozsah pohybu kontrolóra a maximalizovať pružnosť, presnosť a grip. Oni sa ľahko zmestia na ovládači pôvodnej ruky, ktorá vám nový ovládač zážitok, ktorý berie svoju hru do ďalšej úrovne! Kombinovať dome klub pre maximálne presné mierenie a návrhu na pravej strane simulátor, a mid-úrovni klub, ktorý vám dáva extra priľnavosť a pohodlie na vašej ľavej strane. Táto kombinácia vám pomôže dostať vaše ciele rýchlejšie, zlepšiť presnosť a lepšie ovládanie svojich produktov. Skvelé pre prvú osobu a third-person strieľačky, akčný/dobrodružný a viac. Popis produktu nešmykľavý povrch je skvelé pre poskytovanie lepšie uchopenie zlepšiť herný výkon. Vyrobené z prémiovej panny silikónového materiálu. Hladké a umývateľný dizajn zabezpečuje pohodlie a čistota. Jedinečný dizajn umožňuje ľahký prístup ku všetkým tlačidlá, ovládacie prvky a porty bez nutnosti odstrániť kožu Majte svoj ovládač v bezpečí a chránené v štýle s týmto silikónové kože prípade. Prispôsobiť každý radič s inou farbou. Pridať splash farby na ovládači a poskytnúť okamžitú všetkých okolo ochrana pred poškriabaním, špinou a mastnoty spôsobené každodenné použitie (a zneužívanie).

Vlastnosti: Úplne nové a vysokej kvality TPU / Silikónový Materiál Životného prostredia odolnosť nešmykľavý povrch je skvelé pre poskytovanie lepšie uchopenie zlepšiť herný výkon.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


SONY Model PLAYSTATION4
Číslo Modelu FPS Freek pre PlayStation 4 (PS4) Radič
Materiál vysoká kvalita TPU / Silikón
Dropshipping Áno
Kompatibilné Značka/Model Sony
Názov Značky Matcheasy

Súvisiace produkty