Vysoká Kvalita CCFL Angel Eyes Súprava Teplá Biela Halo Krúžok Pre BMW 3 Series E90 E92 E93 M3 na roky 2007-2013 Coupe cabriolet Demon Oko

€15.49

Pridať do obľúbených

Auto Svetlá

Popis produktu


HochiTech sú najlepšie Demon Oko Súpravy vyrobené pre každé vozidlo, tak ďaleko. Táto súprava využíva Studené Katódové technológie, ktoré, na rozdiel od iných LED a Optických Vlákien, Súpravy, možno vidieť naživo.aj na Priamom Slnečnom svetle.Tieto krúžky sú určené na 50.000 hodín nepretržitého používania, ktoré je viac ako dvojnásobná životnosť súťaže.Tieto Demon Eyes použiť CCFL (cold cathode fluorescent osvetlenie) core technológie. CCFL vytvára veľmi jasné svetlo z plynu účtuje rúry. Vzhľad je veľmi "high-tech" a zápasy HID vybavené svetlá náramne dobre. Navyše, táto technológia poskytuje veľmi jasný výstup z halo krúžky, aby ste tak viditeľné deň alebo noc.

Súprava Obsahuje:

• 4pcs HochiTech CCFL Krúžky (pre svetlomety)

• 2 ks, Držiak pre CCFL Angel Eeyes

• 1pc HochiTech Podrobné DIY anglický Inštalácia Pokyny

Č Svetlometu(s) a/alebo Foglight(y), ktoré sú zahrnuté

Názov Kapely : HochiTech

Vhodné modely:

Prečo musíte vybrať Hochitech angl oči?

Pretože naša kvalita je lepšia ako ostatné.

1.HochiTech: Bezpečné meniča : menič je plnené silikónom. .

Iné: Nie

2. Hochitech: Vysoký Jas

Iné: Nízky Jas

3. HochiTech: Kvalifikovaná produkty. ISO 9001:2000Quality certifikácii systému Manažérstva & EÚ CE certifikácia

iné: Nie

Ako nainštalovať:

Inštalácia vyžaduje, aby ste na otvorenie svetlometu, pomocou tepla z oboch rúry alebo teplovzdušná pištoľ. Znie to zlé, ale naozaj nie je príliš ťažké. Jednoducho odstráňte všetky skrutky, tepelné tesnenie, a roztrhať. Máme inštalačné videá a ďalšie užitočné príručky k dispozícii na diodedynamics.com/install. Zapojenie je plug-and-play inštalácia, používanie našich Dióda Dynamics Angel Eye Postroj a rýchle odpojenie. Nebudete musieť robiť žiadne spájkovanie, drôt, odizolovanie, kliešte, alebo nič. Krúžky treba len 12V napájanie a zem - odporúčame použiť váš parkovacie svetlá, aby sme ich premeniť na páči sa mi to prišli, že spôsob, ako z továrne, "OEM štýl."

Môžeme robiť žiadne vozidlo pre vás, nášho veľkého inventára prsteň veľkosti. Kontaktujte nás pre informácie.

HALO Krúžky FAQ:

Otázka: Aké sú krúžky vyrobené z?

Odpoveď: HochiTech CCFL - Svetlometu Halo Súpravy použite Studené Katódové Žiarivkové Osvetlenie XE technológia, ktorá zaručuje hladké a dokonca halo osvetlenie. CCFL takmer mať predpokladaná životnosť 50 000 hodín nepretržitého používania a prísť s Doživotnou Zárukou. CCFL Takmer vyžadujú externé Napájanie. HochiTech "XE" Power Invertory sú zahrnuté v každej HochiTech CCFL Halo Kit Systém.

Otázka: Ako dlho bude toto naozaj naposledy?

Odpoveď: HochiTech Takmer sú najvyššej kvality takmer na trhu! To je dvojnásobok priemernej život iného auta.

Odpoveď: CCFL to mať životnosť 50 000 hodín nepretržitého používania.

Otázka: Aký druh pohľad som ísť na?

Odpoveď: Každý z našich halo štýly ponúkajú iný pohľad. CCFL takmer mäkká okolia lesk a hladký výstup. Zobraziť do veľkej noci, avšak v dennom svetle nie sú tak výrazné. SMD takmer ponúkajú intenzívny vzhľad a jasný výstup. Možno jasne vidieť počas dňa a v noci. Tieto sú naše najobľúbenejšie do dnešného dňa. Plazma takmer kombinovať obe technológie CCFL a SMD ponúka vysoko intenzívny svetelný výkon s hladký lesk. Tieto sú zďaleka náš najjasnejší takmer.

Otázka: Aké farby sú považované za legálne?

A: Biele a Oranžové sú právne farby na Celoštátnej úrovni. Červená a Modrá sú považované za núdzové svetlá vozidla a nie sú právne. Vodičské Zákony sa môžu líšiť od štátu, prosím, overte u svojho právnych predpisov štátu, pred uskutočnením vašej halo výber farieb.

Otázka: Aké sú "Demon Eyes/Angel Eyes/Takmer"?

Odpoveď: Demon Eyes/Angel Eyes, atď. sú Atraktívne a legálna alternatíva na škaredé OEM Svetlá pre Denné svietenie naše vozidlá prichádzajú s. Vyvinuté pôvodne pre BMW, sa "takmer" surround vonkajšej hrany reflektory vo vašom svetlometu krytoch. Keď vaše auto je na krúžky sa rozsvieti, rovnako ako vaša bežná DRLs by. Môžete si vybrať, ak chcete deaktivovať DRLs (že žiarovka bude stále byť použitý ako high-beam), alebo použitie DRLs v spojení so svojimi takmer.

Otázka: Kto je možné nainštalovať HochiTech Halo Auta?

Odpoveď: každá osoba, ktorá má niektoré technické skúsenosti základné poznatky o elektrických obvodov môžete nainštalovať a HochiTech Halo Auta.Ponúkame aj odbornú inštaláciu a pre-nainštalované svetlomety (e-maily, pre podrobnosti).

Otázka: Bude inštalácia HochiTech Halo Auta neplatné moje záruku?

Odpoveď: Väčšina predajcov bude považovať halo auta rovnakým spôsobom ako hmla-light kit. Pretože tieto majú Takmer úplne samostatné zapojenie vedenia, elektrického systému vozidla nie je ovplyvnený.

Otázka: budem musieť robiť žiadne ďalšie zapojenie?

Naše Halo súpravy sú dodávané s "Plug and Play" konektory, takže môžete pripojiť menič priamo do parkovacím svetlom a zapnúť a vypnúť z továrne spínač svetlometov.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


farba Biela
Externé Testovanie Certifikácia ce
Názov Modelu Pre BMW E36 E38 E39 E46
Druh Materiálu ABS
Názov Značky HochiTech
Pre Vozidla Značky/Modelu BMW
Špeciálne Funkcie Denné Svetlo
Položka Druh Denné Svetlo
Položka Priemer 0inch
Napätie 12V
Položka Hmotnosť 0.25kg

Súvisiace produkty