Vysoko Kvalitné Čisté Organické Ceylon Škorice

€21.22

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Ceylon Škorica je rýchlo sa stáva veľmi populárny v Severnej Amerike, a to z dvoch dôvodov. Prvý má ultra nízky obsah Kumarínu, látke známe, že spôsobuje poškodenie pečene. Keďže mnohí ľudia sú teraz s Škorica pre zdravotné výhody, vrátane cukrovky a chudnutie podporu, Ceylon Škorica je považovaný za vhodnejší Škorica, aby sa na dennej báze.

Mnohé krajiny sa objavujú jemné zložitosť Ceylon Škorica v mnohých receptov. Na rozdiel od Cassia Škorica, ktorý má tendenciu byť sladké a pikantné, Ceylon Škorica je, extra sladké a mierne. To môže byť použitý v rôznych receptov vytvoriť komplexné vrstvy chutí, najmä v pikantné jedlá.

Prínosy pre zdravie Škorica

1.Pol čaju lyžičku škorice denne môže znížiť LDL Cholesterol

2. Škorica má ovládanie schopnosť nad hladinu cukru v krvi, čo je na nezaplatenie pre pacientov, najmä s Diabetes mellitus 2. typu

3.Škorica tiež môže zastaviť lieky odolný kvasinkových infekcií, ktoré je bežné ochorenie.

4.Podľa výskumu, ktorý vykonáva U. S ministerstve poľnohospodárstva v Marylande založené na Leukémiu, Škorica sa ukázalo, že zníženie šírenia Leukémia a Lymfóm rakovinové bunky

5.Má anti-zrážanlivosti účinok na krv.

6.Na základe štúdie v Kodani Univerzita, pacienti sa uľavilo artritídy, bolesti a boli schopní chodiť bez bolesti do jedného mesiaca liečby pri liečení s pol lyžička škorice, obohatený o pridáte jednu lyžičku medu.

7.Je prirodzené jedlo konzervačné látky, pretože to zabraňuje bakteriálnej kolonizácie a kazenia potravín.

8.Škorica je uvedený na podporu Kognitívnych funkcií a zlepšiť pamäť energie.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu BNV67
Množstvo 1 Vrece
NET WT 250g/500 g/1000 g
Zložka Ceylon Škorice

Súvisiace produkty