2020 New Vysoká Kvalita Žiariace Čarodejnice Klobúk LED Svetlo Cosplay Pops Halloween Outdoor Záhrada Krytý Dvore Strom Decor

€1.60

Pridať do obľúbených

Event & Party

Popis produktu


Funkcie:

1. Najlepšie Halloween závesné dekorácie: S farebnými svetlami, môžu byť zavesené na strome, strechy, záhrade, vnútorné, vonkajšie, terasa, garáž, veranda, odkvapy, atď. Tvoria krásny pohľad Halloween, prekvapenie vás. Vynikajúce a roztomilý dekorácie. (Klobúk s lanom pre jednoduché zavesenie)

2. 2-v-1 Halloween čarodejnice klobúk: nielen Halloween, záhradné dekorácie, ale aj ako klobúk. Žiariace čarodejnice klobúk, light up your Halloween.Je veľmi vhodná na Halloween party, maškarný party, karneval, cosplay dekorácie, záhradné dekorácie,aby plne využívali žiariace čarodejnice klobúk vyzdobiť váš domov bude vytvárať prekrásnom prostredí a nezabudnuteľné chvíle s rodinou

3. LED svetlo: 10 farebné LED svetlá, šumivé, svetlé a teplé dosť, obsahuje 2 gombíkové batérie, môže trvať 24 hodín. Keď vybitím batérie, môže byť nahradené(batérie poľa nie je vodotesný, prosím, chrániť ho)

4. Nepremokavé a batérie režim prevádzky: klobúk je vyrobený z polyesterovej tkaniny materiál, môže zabrániť sneženie a môžu byť použité v exteriéri, vo väčšine poveternostné podmienky. 2 ks veľká-kapacita tlačidlo batérie poľa, jednoduché ovládanie, batérie môže byť nahradený pri používaní up (všimnite si, že batérie poľa nie je vodotesný, musí byť pokryté v rámci klobúk, keď prší).

5. Veľkosť(cca.): klobúk veľkosť 34*37 cm, vnútorný priemer 19 cm.

Špecifikácia:

Názov: Halloween Žiariace Čarodejnice Klobúk

Veľkosť(cca.): klobúk veľkosť 34*37 cm/13.38*14.56 v, vnútorný priemer 19 cm/7.48 v

Klobúk farba: ružová, fialová, oranžová, ruža červená, červená, zelená

Hat materiál: polyester tkaniny

Batérie: 2 gombíkové batérie ( vymeniteľná)

Použitie čas: cca 24 hodín

Prepnutie režimu: zapnutá/vypnutá

Balenie Zoznam 1:

1*Svetelný Čarodejnice Klobúk

Balenie Zoznam 2:

6*Svetelný Čarodejnice Klobúk (ružová, fialová, oranžová, ruža červená, červená, zelená)

Ak chcete, aby vo veľkom množstve, prosím, kontaktujte nás. Ponúkneme lepšiu cenu pre vás!

1. Máme loď balík von do 3 pracovných dní po platbe jasné.

2.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Kupujúci sú zodpovední forthese poplatky.

3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu

4.Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.

6.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

7.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky andget späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom possessionmore ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Tam sú NOEXCEPTIONS! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave andpackaging so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.srzhumenne.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

1.12 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale,ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVU ALEBO

3. NAHRADIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

4.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.srzhumenne.sk!

1. Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) na www.srzhumenne.sk s"IDEÁLNY 5 STARS" a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Tiež sme sa urobiť to isté pre teba.

2.Ak nie ste spokojní s transakciou z akéhokoľvek dôvodu, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť, negatívny/neutrálne spätnú väzbu.

3.Budeme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že www.srzhumenne.sk Zákazníka 100% Spokojní a vyriešiť všetky problémy za vás. Veríme, že všetko, čo by mohol byť vyriešený prostredníctvom komunikácie. Sme tu budú ponúkať najlepšie služby pre vás.4.Všetky e-maily a správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Žiara Dodávky Typ Iné Svietiť, Rekvizity
Príležitosti Deň VĎAKYVZDANIA
Typ
Číslo Modelu halloween spp

Súvisiace produkty