Najnovšie Pôvodný Xiao Mi Hybrid Pro Drôt headset Kruhu Železa Pro Jednotka Triple Dual Dynamic Drôt headset Headset S Diaľkovým Mic

€10.81

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Najnovšie Pôvodný Xiao Mi Hybrid Pro Slúchadlá Kruhu Železa Pro Jednotka Triple Dual Dynamické In-Ear Slúchadlá Slúchadlá S Diaľkovým Mic

Poznámka : 100% Originál , Najnovšie , dať na trh 11-11-2016 , V Sklade !

Špecifikácia: Model: Xiao Mi Hybrid Pro Štýl: In-Ear Weighte:17 g Výrobku farba: strieborný Drôt funkcia ovládania: Áno dĺžka Kábla: 1.25 m Pripojte typ: 3,5 mm Menovitý výkon: 5mW Reproduktor impedancia: 32Ω Headset citlivosť: 98dB Frekvenčný rozsah: 20-40000 Hz Implementáciu štandardov: Q / WMSX004-2016 Package: Áno Funkcia: Potlačením Hluku,Mikrofón Poznámka: Keď sa používa so systémom iOS, Hlasitosť+/- nemôže fungovať Zvuk: Grafén bránice, čo umožňuje silnejšie dual pohybe cievky. Každú skladbu a každý príbeh dotyk vašich srdciach každý čas. Počúvať s svieži pohľad, a zamilovať ako si to urobil pri prvom počúvať. Technológia: Vytvára kovový zvuk komora je 20-krok procesu, ktorý zahŕňa diamantové rezanie, CD rytie, kreslenie a anodická oxidácia hliníka kus na hliník. Je odolný voči opotrebovaniu a zafarbenie aj pri dlhšom používaní. Jeho ergonomický krivky boli starostlivo conceptualized pre maximálne pohodlie, zatiaľ čo pri pohľade leštené a trendy. CNC Technológia - Integrované diamond cut dokončiť až do veľkosti 0,01 mm presnosť, ktorý vytvára jemné na dotyk. Podrobné CD vzor - Jemné, detailné 0.14 mm zrná pridať textúrou kovový lesk podobné CD disky. Kontroly kvality - Každý proces je manuálne kontrolované, aby sa zabezpečilo komponenty sú hladké, textúry sú jednotné, a champers sú vytvorené dôsledne. Dizajn: káblové diaľkové prichádza s tri elegantný tlačidlá pre príjem hovorov, prehrávanie hudby a nastavenie hlasitosti. TPE materiálu, ktorý sa používa, tak TPE na zníženie trenia, oblečenie, predchádzanie nepríjemných "stetoskop efekt", alebo hluk, rušenie. Kvalitné silikónové ušné k dispozícii v 3 veľkostiach a šikmého in-ear dizajn, Pohodlné, anti-slip. 45 ° sklonu ucha, pohodlné na nosenie.

Drôt Funkcie:

1 Pre Xiao Zariadenia : Kompatibilný so Všetkými xiao telefóny.

2 Pre Android : Kompatibilné s Väčšinou Android telefónmi ( Nie Všetky ),podpora hrať,odpoveď,ovládanie hlasitosti.

3 Pre i/OS Zariadenia: Kompatibilný s i/os telefóny ,podpora hrať,odpoveď, nie podpora ovládania hlasitosti .

Vyvážené kotvy ovládače sa používajú predovšetkým v hearing aids, ale tiež vidieť rozsiahle použitie v modernom in-ear monitory. Najviac vyvážené kotvy ovládače sú naladení na zvuk, dobrý v konkrétnom frekvenčnom rozsahu, a to je dôvod, prečo mnoho in-ear monitory obsahujú viacero ovládačov. Crossover rozdelí zvuk signálu do viacerých frekvenčných pásmach, a posiela rôzne frekvenčné pásma, na každého vodiča.

Dynamické ovládač technológia je implementovaná do rôznych výrobkov, vrátane reproduktory, slúchadlá, a in-ear monitory. Na rozdiel od vyvážené kotvy vzory, dynamické ovládače sú navrhnuté tak, aby pokrývali celý frekvenčný rozsah. Zatiaľ čo toto má často za následok menej podrobností, z vedeckého hľadiska, veľa ľudí dynamických vodičov, aby sa viac fyzických znejúce z dôvodu neprítomnosti crossover odosielanie osobitné frekvenčné pásma pre rôzne ovládače.

Hlavné funkcie:

Typ-ear

In-ear

Drôt funkcie

Áno

Farba

Striebro

Základný materiál

Kevlar drôt

Reproduktor Impedancia

32Ω

Hmotnosť

14g

Dĺžka kábla

1.25 m

Citlivosť Slúchadiel

101dB

Konektor typu

3,5 mm

Maximálne praktický výkon

5mW

Štandard

GB/T-14471-2013

Frekvenčný rozsah

20-20000Hz

Ak chcete vidieť skutočný sexy tela:

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
Poznámka 1 K dispozícii sú typy , Generácie 1 a 2 pro
Dĺžka Riadok 1,2 mm
Nepremokavé No
Konektor Typu Riadok Druh
Je bezdrôtové No
Komunikácia Káblové
Konektory 3,5 mm
Značky pôvodný xiao
Citlivosť 98dBdB
Ovládacie Tlačidlo Áno
Podpora APLIKÁCIÍ No
Certifikácia CE
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Číslo Modelu Xiao Mi Hybrid Pro
Odolnosť 32ΩΩ
Ovládanie Hlasitosti Áno
Poznámka 2 Hlasitosti sú neplatné pre Iphone, Ipad LG
Podpora Pamäťovej Karty No
Bezdrôtové Typ ŽIADNE
Štýl In-Ear
Vocalism Princíp Hybridné technológie
Uvedenie na trh 2016
Funkcia Mikrofón, Podporuje hudby, potlačenie Šumu, Prenosné
S Mikrofónom Áno
Názov Značky MCOLDATA

Súvisiace produkty