Bluezoo Čierne Zlato Santalového Dreva Obojstranné Hrebeňom Na Bradu, Fúzy Prenosné Špirála Ošetrovateľskej Starostlivosti Produkt Anti-Statické Make-Up Darček Hot Predaj

€2.50

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


[Product Name]: bluezoo Čierne Zlato Santalového dreva Obojstranné Hrebeňom na Bradu, Fúzy Prenosné Špirála Ošetrovateľskej Starostlivosti Produkt Anti-Static

[Komoditné Klasifikácie]: Fúzy Špirála

[Komodity Pôvodu]: Čína

[Produkt]: Nastavenie

[s obalom Hmotnosť]: Hrebeňa 30.7 G, 39G (Vrátane Hrebeňa Súpravy)

[Farba]: Kryt, Máme Čierne, Hnedé, 2 Farby. Špirála Je Rovnaký.

[Produktu Size]: Špirála: 5.5*10 cm. Hrebeň sa Nastavuje: 7*11 cm.

[Účinnosti Funkcie]: 1: Hrebeňa Je Vyrobené z Čierneho Zlata Opálenie s Santalového dreva Prírodná Vôňa, Cítiť Sa Dobre, na Dlhú Dobu, Plástikový Vyžaruje Jedinečné Lesk.

2: Špirála Rukáv Je Vyrobené z Pu, Čo Je Semiš Podšívka . Celkový Mäkké. Efektívne Balenie, Ochranné Hrebeň. Ľahko sa prenáša s Nimi.

3: Obojstranné Dizajn: Interval Strane Môže Byť Tiež Vhodné pre Vlasy Vec s Dvojakým použitím.

4: Anti-Statické, Bez Hluku, Aby Fúzy Už Zapletené.

1 : Špirála pre Čierne Zlato Santalového dreva, v Rôznych Dávkach, Aj z Rovnakej Šarže Drevo, drevo Textúra Bude Iný.

2 : Hrebeňom na Ručne Leštené, Hrebeňom vo Veľkosti Môže Byť Prítomný 1-3 mm Chyby.

3 Tak: Farebný, Textúra, Veľkosť a Popis Produktu Obrázok Mierne Rozdiel Je Normálne, neberte pre Tento Dôvod Vrátiť sa.

O Modrej ZOO HREBEŇOM na Bradu

· Trvanlivé, ľahko manipuluje pre každodenné použitie, Jeden to s použiť na bradu, iní na vlasy.

· výhody : anti-statické, zachytiť zadarmo a bez spleti sú aj výhody.

· Vrecko:vyrobený z vysoko kvalitnej PU kože s semiš podšívka, to je tak mäkká, že sa vám neuveriteľné textúry.semiš podšívka tiež vám dá váš hrebeň a najlepšiu ochranu.

POZNÁMKA:

1:Tam nie sú presne rovnaké dva lístky na svete , tak tam nie sú rovnaké dreva .

2:hrebeňa je handmade,takže tam bude chyba merania

3:Tam bude malé rozdiely v farbu , textúru a merania v rôznych hrebeňom, že je To normálne phenomen.

SME zvyknutý prijímať náhrady a vráti, pretože z vyššie uvedených dôvodov

Táto Webová stránka Produktu v Podstate Majú Skutočnú šancu Fotografie, Podrobný Popis Materiál, Veľkosť, Veľkosť. Prosím vás ubezpečiť, Kúpiť.

01 Chromatické Aberration (Vzhľadom na Foto Pozadia. Svetlo. A obrazovka Počítača Stupeň Zníženie Produktu Farbu a Farba Budú líšiť, a nie Kontrolovateľné Rozsah, nepatria do Kvality Problém. Tovar v Druhu Prednosť. Sú v Podstate Manuálne Spracovanie, farby a Malé Nedostatky Veľmi Zmyslom Prosím, Starostlivo Zvážte, pred rozhodnutím, Či je Alebo Nie je na Objednávku.

02 o Doručení: Po Kupujúci Robí Objednávky, Platby, Budeme do 48 Hodín (Dva Dni) v rámci Dodanie, Podstatne v Štyroch hodín P. M. pred Platba Bude Vydaný v ten Istý Deň. (okrem nedele) Stretnutie out-of-Skladom, Budeme Telefón Alebo Chcete, aby Vás Kontaktovať. Poštovné Každý Štát Bude Mať Špeciálne Distribúcia Personálu Kontrola Faktúr a Tovaru po Overení a Faktúry Podpísať Nasleduje Tovar Spolu Balenie Problém.

03 Express Logistika: Naše Štandardné Dodanie. Ak Budete Potrebovať Ďalšie Express Kontaktujte, Prosím, On-Line Služieb Zákazníkom. Ako Kuriér, Alebo Menej Naliehavo Potrebné Tovaru, Kontaktujte, Prosím, Zákaznícky Servis na Iné Kuriérom. Hromadného Nákladu Musí Logistiky Zásielke, a Zákaznícky Servis na Posledných Logistika Adresa Spoločnosti, Zásielka Názov Stanice. Aby Ste Mohli v čo Najkratšom Možnom Čase, na Miesta, Ktoré Sú Najbližšie Uvedené Tovaru. Slávnostne Vyhlasujem, Expresné a Logistické Nie Sú, Môžeme Ovládať, prosím, Nie Expresné a Logistické Služby Postoj a Kde Prídete a Nastavte Čas Nespokojnosť ako Naše Hodnotenie na Základe.

04 o Prijatí: Tovar Prijať, Prosím, nezabudnite Sa zaregistrovať na Tovar, ako je Rodina, Priatelia, Poslíčka, Znak, pre Všetky Účely Sa Považuje za Znak pre Tovaru. Oblasť Alebo Formát Existujúci na Mieste Otvorené Skontrolovať po Prijatí v. Ako je Produkt v Procese Dopravy v Prípade Poškodenia, priamo na Vyexpedovaný Personál Overiť Pohľadávky Alebo Odmietne Podpísať.

05 na Predaj: od Dátumu Doručenia Do Troch Dní, Ak Nie Je Kvalita Problém, Kontaktujte Nás, Prosím, budete Mať Vrátenie a Výmena Odpoveď, Nie je Možné Akceptovať Neskoro. Ak Kvalita nie Je Žiadny Problém, Nie Vrátiť Spracovanie, Sám Sa im nepáči, a Obraz Je Príliš Odlišné, nie na Účel, Nie je Spokojný, Alebo Nie si Predstavoval Tak Dobre Subjektívne Faktory, ako napríklad hlavných Príčin, Nakúpených výrobkov Kupujúcim Nie Je Dovolené Vrátiť sa.

06 o Hodnotení: Vaše Vernostné Ken Hodnotenie, Sme Vopred Stála Moci, ak Dostanete Tovar Spokojnosti a Bezstarostnú Náladu, Prosím, Dajte Nám Povzbudenie Chvály, ak Je Tam Problém, Trochu Nie, Prosím, Včas a Služby Zákazníkom Komunikácie, akékoľvek Otázky o Overení Môže Rýchlo Vám Vyriešiť Prvýkrát, Odstrániť Vaše Otázky a Nešťastná, aj Vy Príjemnú Náladu.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Položka Druh Make-Up Štetec
Rukoväť Materiál Drevo
Platné Pokožky Univerzálny
Číslo Modelu 2133
Používa Sa S Sochárstvo Kefa
Kategórie Produktov hrebeňom na bradu
Veľkosť 5.5*10
Produktového Radu Muži Starostlivosť
Kefa Materiál Noriek Vlasy
Názov Značky Modrá ZOO
Pôvod CN(Pôvodu)
Pouţiť k davu Pánske
Názov produktu hrebeňom na bradu
Špecifikácie Normálne špecifikácie
Položka 2133
Množstvo 1

Súvisiace produkty