SANLEPUS D02 Bezdrôtový Športové Slúchadlá Bluetooth Slúchadlá 5.0 Headset, Handsfree Slúchadlá Pre iPhone Xiao Huawei Samsung

€12.51

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Druh Pripomienky

Vážení Klienti, máme inovované tento produkt. Kábel zavesené na krku bol aktualizovaný z kola linka do bytu linka pre pohodlnejšie nosenie. Aktualizovali sme podrobný popis produktu. Vezmite prosím na vedomie, že máme loď inovovaný produkt pre vaše objednávky z novembra 26. Vďaka!

Zaujímavosti

Grafén kompozitné membrána 10 MM pohybe cievky v HIFI kvalite zvuku Bluetooth 5.0 Plne kompatibilný 12 hodín životnosti batérie Zníženie hluku hovor 1.4 cm mini telo Optimálne pohodlie Kovové tlakové dutiny Magnetické Slúchadlá Potu a Vode Odolný

D02 Neckband Bluetooth Slúchadlá

Každodenné pohodlie a štýl

Ergonomicky dessigned na optimálny komfort pre predĺžené nosenie a elegantný štýl, a pružné, bezpečné-fit earhooks maximalizovať stabllity.

HiFi stereo zvuk, Pohlcujúci zážitok z hudby

Vybavené dynamické ovládač jednotky, ktorá zväčší zvukové pole. Ultra-tenké TPU membrána prináša stúpajúca basy, zatiaľ čo oplechovanie titán vám prináša melodické výšok.

Jasné, bez hluku

Pasívne zníženie hluku modul, jasné a prirodzené hovor

Užite si až 12 hodín počúvania čas

Vhodné pre váš život, D02 slúchadlá sú pertect bezdrôtový spoločník. S až 12 hodín výdrž batérie, tieto slúchadlá umožní zažiť autentické, čistý zvuk celý deň.

Ísť bezdrôtové bluetooth 5.0

Rozlúčiť sa zamotaniu káblov a vytiahnuť-out konektory. Pomocou bezdrôtovej technológie bluetooth môžete pripojiť váš prístroj bezdrôtovo a enioy bezchybný bez prerušenia hudby.

Potu a vode odolný

Tieto slúchadlá majú nepremokavé dizajn. Nezáleží na tom, či ste v potu alebo dážď, všetci-okolo protection vám umožňuje vykonávať na svoj deň.

Magnetické slúchadlá

Keď nie ste na sebe ich, magnetické štupľov udržať vaše slúchadlá spleť zadarmo a ľahko z. z up pre kompaktné porabilty.

Pamäť kábel fit a flexibilné

Na D02 je zabalené v niklu, titánu, zliatiny a kvapalných kremíka na hladké a kontúry pre váš krk. A To môže byť ľahko stočený nahor pre kompaktné prenosnosť a zostáva spleti-zadarmo.

Inline hovoru a ovládanie

Môžete prijímať hovory s on-kábel mikrofón a hrať hudbu, ľahký-k-použitie ovládacích prvkov, bezproblémové prepínanie tam a späť, ako ste ísť o svoj deň.

Zostávajúceho nabitia batérie displej

Podpora zostávajúceho nabitia batérie zobrazovať na všetkých iPhone a väčšina Android systerms.

Kompatibilné s IOS a Android

Nová generácia Bluetooth 5.0 čip, nižšiu spotrebu energie, rýchlejší a stabilnejší prenos IOS, Android, Windows multi-platformové plne kompatibilné

Informácie o produkte

Parametre výrobku

Tech specs Všeobecné ●V Uchu Prípojky a rozšírenie ●Bluetooth ●Wireless Power ●Nabíjateľná Lítium-iónová Iné funkcie ●S diaľkový ovládač a mikrofón ●Inline hovoru a ovládanie ●Inline ovládanie hlasitosti ●Izolácia Hluku ●Pamäť kábel vyššie uvedené údaje sú merané SANLEPUS laboratórium, skutočné použitie bude mierne rôzne v závislosti od konkrétnych okolností.

ČIERNA

MODRÁ

O Nás

Sme SANLEPUS Oficiálneho Obchodu. Ktoré sa vyslovuje ultimate a inovácie, kladie dôraz na hudbu je najdôležitejšie duchovné radosti ľudstva, so zameraním na revolučné tvorby, výkon konečný postoj k životu. Dúfam, že sa vám všetky získajte bezkonkurenčnú nákupné skúsenosti, rýchle lodnej dopravy a výnimočný zákaznícky servis, ktorý prekračuje očakávania.

O Produktoch

1.Sú výrobky, ktoré reálne a originálne? Áno, všetky zobrazené produkty sú 100% reálne a originálne. 2.Ako je kvalita výrobkov? Budeme sa snažiť o to, aby high-kvalitné výrobky. Budeme kontrolovať výrobky pozorne, ako sme ich loď.

O Zásielke

1.Keď bude predávajúci loď moja objednávka? Väčšinou naše produkty sú skladom, a vaša objednávka bude dodávaný do 1-3 pracovných dní po platbe je overená www.srzhumenne.sk. Ak tam sú niektoré horúce predaja výrobkov sú dočasne nie je na sklade, budeme vás kontaktovať čo najskôr diskutovať o čas spracovania rozšírenie alebo zmena iných položiek alebo iné riešenia. 2. Ako dlho môžem získať svoju objednávku? Normálne, budeme loď vašej objednávku www.srzhumenne.sk Štandardná Doprava alebo ePacket. To bude trvať asi 10 až 30 pracovných dní dosiahnuť väčšine krajín. Rôzne krajiny potrebujú rôznou čas. Dodacia lehota pre niektoré krajiny môže byť 30-50days alebo dlhšie kvôli prísne miestne colné kontroly. Prosím, buďte trpezliví, aby počkajte na vašej objednávky. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. 3.Robiť kupujúci musieť platiť dane colný? Kupujúci sú zodpovední za (v prípade,) všetky dane alebo DPH za žiadnych okolností. Ale ak máte akékoľvek požiadavky, pls kontaktujte nás, budeme sa snažiť pomôcť vám. 4.O znamení pozemok: Prosím, otvorte zásielku v post dôstojníka prítomnosti, Ak pozemok poškodené alebo prázdne(ukradnuté). Spýtajte sa, prosím, pošta poskytovať úradný dokument, a to najmä nárok žiadosť papier. 5.Pozornosť Pre Ruských Zákazníkov: (1).Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko vrátane vaše meno, stredné meno a priezvisko keď mieste objednávky. (2). Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vaše Číslo Bytu, Ulice, Mesta, Regiónu a krajiny. Inak váš balík bude pravdepodobne budú vrátené! (3). Nie sme zodpovední za svoju chybu. 6.Upozornenie Pre Zákazníkov V Brazílii: Prosím, pridajte CPF vašej objednávky je príjemca v objednávke poznámka: pri objekte objednávka vyexpedovaná z Brazílie, pretože prepravná spoločnosť potrebuje CPF zariadiť zásielky. Vďaka za pochopenie a spoluprácu.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Funkcia Šport
Bluetooth verzia
Je bezdrôtové Áno
feature6
Prenosová vzdialenosť 10 m
Feature5
Kodeky AAC
Vocalism Princíp Dynamický
Kompatibilné pre
feature2
Nepremokavé Áno
Farba
Citlivosť 120±5dBdB
feature3
Ovládanie Hlasitosti Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Volať podporu
Dropshipping
Dĺžka Riadok Nonem
Číslo Modelu D02
Podpora Pamäťovej Karty No
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie No
Komunikácia Bezdrôtové
Štýl Magnetické Bezdrôtové Bluetooth Slúchadlá
Názov Značky SANLEPUS
S Mikrofónom Áno
Ovládacie Tlačidlo Áno
Feature4
Kapacita Batérie
Podpora APLIKÁCIÍ No
Zvuk
Feature1
Konektory USB
feature8
Čas
feature9
Čas nabíjania
Odolnosť 39ΩΩ
feature7

Súvisiace produkty