Kožené Mince Album Zbieranie Peňazí Organizátor 10 Strán 120 Vrecká Mince, Odznaky Zber Album Kniha pre Zberateľská Minca Držiteľ

€3.90

Pridať do obľúbených

Home Decor

Popis produktu


Špecifikácia:

Materiál: plast

farba:čierna

Balenie zoznam:

mince skladovanie knihy

Funkcie:

1.Význam uloženie mincí správne bez toho, aby spôsobil akékoľvek poškodenie je prioritou každého zberateľov mincí, čo je dôvod, prečo máme správne mince zber knihy vyrobené z PVC vinyl, ktorý im umožní chrániť mince bezpečne Za akékoľvek náhodné poškodenie.

2.Zbieranie mincí nikdy nebolo jednoduchšie. Tam sú 10 mince stránky a 120 vrecká na black PU kryt. Tam sú otvory pre mincí a medailí na to, a preto, priehľadné pásky, môžete vidieť obe strany mince.

3.Či už ste začiatočník, alebo niekto, kto má dlhoročné skúsenosti v zbieranie mincí, táto minca držiteľ môže byť váš ideálny spôsob, ako začať ukladanie a ochranu vášho vzácne mince, pri zachovaní ich organizované v najvyššej podmienky na niekoľko nasledujúcich rokov.

4.Naše skladovanie foto album na mince, odznaky, známky, čiapky a medaily sa 4.4 cm x 5.9 cm, a mince kabelku opatrenia 1.18 palcov x 1.26 cm, vhodné pre mince menšie ako 2.8 cm / 1.1 cm v priemere (vezmite prosím na vedomie: ak chcete zbierať mince väčších rozmerov, prosím, kupujte pozorne).

5.Teraz je vaša šanca urobiť niekoho šťastným. Tento zberateľ mincí kniha je ideálny darček pre každého zberateľov mincí, ktoré poznáte a každý, kto má záujem o zbieranie mincí.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Úložisko Fotografií Množstvo 101 -200 listov
farba čierna
Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Loose-leaf Foto Album
Druh Sticky Typ
Záväzné Prípade Záväzné
Použitie Všeobecné Foto Album
Číslo Modelu Mince Zber
Kryt Materiál PU

Súvisiace produkty