Ženy Plátno Topánky Na Jar Jeseň Bytov Bežné Šnurovacie Topánky Samica Plochá Tenisky Leopard Módne Dámy Plátno Topánky Streetwear

€12.72

Pridať do obľúbených

Dámske Topánky

Popis produktu


Funkcie

Farba: (Ako na obrázku)

Poznámka

1. Prosím, dovoľte 1-2cm odchýlky vzhľadom na ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Položka farba sa môže mierne líšiť, ako je farba v rôznych druh počítačové monitory môžu byť trochu odlišné.

3. Väčšina fotografií pre model sú len pre reklamné účely. Skutočné fotografie sú topánky bez modelov, len zavesený na vešiaku, a to položka, ktorú dostanete.

ako merať nohu dĺžka :

September 1: Pripraviť prázdny papier Sept

September 2: Položte nohu na prázdny papier Sept

September 3: Značka koniec pätu a špičku najdlhšieho prsta Sept

September 4: Meranie dĺžky s pravítkom a zistiť veľkosť na nižšie uvedený graf

1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky v dôsledku početných objednávky každý deň.

2. Pre väčšinu položiek, ponúkame Dopravu zdarma (Čína príspevok letecky alebo ePack) Na celom Svete. Poznámka: Ak vaša objednávka hmotnosť viac ako 2 KG, potom budeme loď vašej objednávky sa s samostatné parcely.

3. Ak chcete rýchlejšie prepravu spôsobom, expresná doprava ako DHL a EMS sú k dispozícii, ale nie je zadarmo. (Ak ste miesto veľké, aby, potom si môžete vychutnať doprava zadarmo cez express.)

Poznámka:

Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.Vás budeme informovať ihneď po vašej zásielky zaslané ou t. Ak sa rozhodnete, expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať pozitívne odozvy 5 hviezd, a potom povedz nám o to, napokon, môžete sa tešiť na $1 ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

2. Ak nebudete spokojní s našimi porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu z Tidesource, môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.

Žiadosť:

1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom.

2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení.

3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci

Sme mladá a energická spoločnosť skupiny. Väčšina našich zamestnancov sú mladí ľudia, tak sme sa vždy plná energie na prácu. Ako sme mladí, tak sme sa s väčšou pravdepodobnosťou nasledovať úzko spolupracuje s módny trend vo svete, a potom ponúknuť zákazníkom najnovšie módne oblečenie. TideSource má vlastnú továreň na výrobu odevov, tak ho môžete presvedčiť, lepšiu kvalitu s relatívne nízka cena. Okrem toho, TideSource vlastní niektoré pevné dodávateľov a uistite sa, že typ rozmanitosť oblečenie.

Vieme, že najdôležitejšia časť nášho úspechu je našich zákazníkov, preto sme vždy zamerať na poskytovanie vzrušujúce nakupovanie a uistiť sa, že naše vysoké štandardy kvality, hodnotou za peniaze a služby, sú vždy splnené.

Pokles lodnej dopravy, veľkoobchod a sú prispôsobené všetky prijateľné, prosím neváhajte a kontaktujte nás hovoriť o spolupráci detaily!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Sezóna Jarné/Jesenné
Číslo Modelu 9590
Obkladový Materiál Bavlnená Tkanina
Názov Značky HANWILD
Uzavretie Typ Krajky-Up
Stielka Materiál Textílie
Vzor Typ Leopard
Pôvod CN(Pôvodu)
Módny Prvok Šitie
Vrchný Materiál Plátno
Výška Podpätku Ploché (≤1 cm)

Súvisiace produkty