APPDEE Stierač LHD Predné, Zadné, Stierače, Nastavený Pre VW Tiguan 2007-2016 čelné Sklo Čelné sklo Predné Zadné Okno 24"+21"+13"

€16.68

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Obutie: Pre VW Tiguan 2007-2016 Nie Je Vhodné Na Pravej Strane Jednotky Veľkosť: 24"+21"+13" Funkcia: Custom Fit, priame nahradenie starých. 1 Milión Krát Utieranie.Teplotná Tolerancia: +158F na -40F (+70C do -40C) Napätie pamäť sa vzťahuje aj tlak po celej čepeľ lengt Špeciálne zmesi gumy dodáva konečným hladké, čisté, táranie bez wipe Aerodynamický dizajn výrazne znižuje odpor, hluku a vietor výťah Zabraňuje snehu a ľade build-up z expozície kov/plastové komponenty Pokyn: Táto položka sa nedodáva s ručná inštalácia O popredajný: Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa kvality produktu, rozloženie a inštalácie, môžete nás kontaktovať priamo na prvýkrát. Máme profesionálne po-predajný servis riešiť problémy pre vás, vaša spokojnosť je cieľom našich služieb!

Vrátenie alebo Výmena: Prosím, nenechávajte Negatívne Recenzie, alebo Vznik Sporu. Ak máte akýkoľvek problém s položkou, ktorú ste dostali, Prosím pošlite nám správu cez www.srzhumenne.sk, budeme starať o vás, v 12 hodín. Radi by sme úprimne komunikovať s vami, aby sa vyriešili otázky spolu. Ako na to Máme politiku Vrátenie peňazí alebo Výmenu v dôsledku nasledujúcich situáciách: Máme záruku, že Položky môžu byť vymenené alebo nahradené bez akýchkoľvek dôvodov v 90 dní ( Účtuje odo dňa, keď ste ho obdržali ), s výnimkou rozbité obaly boxy Položka je poškodený v dôsledku prepravy, ale neobsahuje poškodené krabice, by Sme chceli vrátiť alebo vymeniť voľne Položka má vážne nedostatky, také, ako robí hlučné, takže skladby pri práci,a tak... chceli by Sme vrátiť alebo vymeniť voľne Ak máte tušenie, čo sa veľkosti čepele sú alebo aké obutie, ktoré potrebujete, nájdete na našej stierač katalógu alebo nám pošlite správu s otázkou, postaráme sa o vás v 12 hodín. A samozrejme, nemali by sme vrátiť alebo vymeniť ak sa zobrazí zle čepele bez ohľadu na náš katalóg alebo inquiring nás Zásielky: Vaše objednávky budú splnené v 2 dní ( Nie inluding Víkendy a Sviatky ) po úhrade Odhadovaná Doba Dodania bude 10 - 30 dní, zvyčajne pre väčšinu krajín, cez Epacket,Čína Príspevok Air Mail Ak ste nedostali položka zatiaľ, prosím, správu nám. Budeme rozšíriť vašu objednávku ochranu okamžite a láskavo pomôcť pozrieť sa do nej hneď, ako je to možné

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Položka Výška 3inch
Položka Šírka 4inch
Názov Značky APPDEE
Druh Materiálu gumené pásy
Položka Hmotnosť 0.3kg
Externé Testovanie Certifikácia ISO9000
Rok 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016
Názov Modelu MD-20190708-01
Špeciálne Funkcie čisté auto okno

Súvisiace produkty