Marstracymm Streamer Ženy Legíny Digitálna Tlač Fitness Legíny Pre Ženy Hip Vysoký Pás Legíny

€4.45

Pridať do obľúbených

Dna

Popis produktu


Dĺžka

(cm)

Pás

(cm)

Hip(cm)

XS

90

60-70

70-90

-

S

91

62-72

72-92

-

M

92

64-74

74-94

-

L

93

68-76

78-96

-

XL

94

70-78

80-98

-

Pred vykonať objednávku,prosím, skontrolujte veľkosť starostlivo a umožniť 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.Ďakujeme! 5Size:XS S M L XL

1. Príprava Čas: potrebujeme 5-10 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

2. Ak je vaša objednávka viac ako 200$,môžeme(ak chcete) poskytovať doprava zadarmo prostredníctvom EMS/DHL/FEDEX alebo iné express okrem Afrika/Južná Amerika a niektorých iných krajinách.

3. Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou. Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.

4. Marstracymm robiť predávať založené na spoľahlivosť a dobrú kvalitu.Máme tímy testovať vaše objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané.Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky).

5. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Budeme vám $2 ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

6. Ak nebudete spokojný naše porducts, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie. Zaručujeme, budeme slove žiadny problém pre vás!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Štýl Office Lady
Položka Druh Legíny
Hrúbka ŠTANDARD
Dĺžka Ankle-Length
Vzor Typ Tlač
Textílie Typ Pletené
Pás Typu vysoká
Pohlavie ŽENY
Materiál Nylon

Súvisiace produkty