Silikónová Slúchadlá do uší Pre Prípad Airpods 2 Ochranné puzdro Pre Apple airpods Pro 3 Bezdrôtové Bluetooth, 3D Hry na Konzoly Shockproof Kryt

€4.00

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Ruský Priateľ Venovať Pozornosť Prosím !!!

Vyplňte, prosím, v príjemcu, úplný názov v dôsledku novej politiky ruskej colnej,všetky nedoručení by nemal byť zodpovedný v prípade, ak klient neposkytuje dostatok informácií pri vytváraní objednávky.

Popis výrobku:

1:100% kontrolu kvality pred zásielky. 2:100% Originálne Prípady. 3:Módny dizajn, ľahké, aby ľahko a vzlietnuť.

Srdečne Pripomenúť:

Prosím skontrolujte vašu objednávku zoznam, veľkosť, farbu, množstvo, produkt štýl, poštovú adresu , kontaktné údaje Atď.

Zásielky:

1. Budeme posielať vaše položky.s.a.A my len loď na adresu, ktorú ste nechali na www.srzhumenne.sk. Budeme písať vám sledovacie číslo potom, čo odoslanie. 2. Rôzne spôsoby dopravy mať rôzne čas pre vás, aby dostal tovar, takže predtým, než si vyberiete spôsob dopravy upozornenie prepravnej čas to trvá. 3. Všetky import Daňové a colné poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Čas dodania Poznámka:

Ak vaše Potvrdenie prichádza Čas, stále nie je príjem tovaru, nás prosím kontaktujte, sme sa rozšíriť dátum doručenia vopred.

Návrat Politiky :

1.Ak máte akékoľvek problémy s položku prijaté, prosím, dajte nám vedieť, do 7 dní odo položku prijaté. 2.Ak nechcete prijímať položky do 60 dní,alebo akékoľvek problémy našich produktov, skutočne existujú, výmenu alebo vrátenie peňazí je k dispozícii. Prosím, kontaktujte nás pred odosielanie položiek späť !

Spätná väzba :

1.Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Akonáhle ste dostali vaše položky, sa, prosím, urobte si čas opustí spätnú väzbu, ak nás informovali, že budete spokojní s našimi tovar a služby. Pozitívna spätná väzba nám pomôže zlepšiť naše výrobky a služby,vďaka. 2.Prosím, nenechávaj Negatívnej spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc prvý. Budeme sa snažiť, aby vám najlepšie riešenie problémov, takže ak tam je nejaký problém, prosím, komunikovať s nami prvý, a my vám to najlepšie riešenie.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcie 4 non-slip
Package Áno
Zoznam Balíkov 1PCS Prípade (nemusia zahŕňať slúchadlá )
farba 2 farby na výber je vysoká kvalita
Funkcie 2 Prach Dôkaz
Pre Airpods Pro Ultra-tenké fit originál
Veľkosť For Airpods 1/2/Pro
Funkcie 1 Bluetooth Bezdrôtové Slúchadlá Prípade
Položka Druh Slúchadlá Prípadoch
Číslo Modelu Cartoon silikónové puzdro
Názov Značky PEDRPOE
Materiál Silikónové
Funkcie 3 Šok Dôkaz

Súvisiace produkty