Muppets ZVIERAT ROCK NA Film, TV Deti Vyšívané LOGO Žehlička Na Patch Emo Goth Punk Rockabilly Prispôsobené oprava k dispozícii

€13.35

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


VEĽKOSŤ: 7,5 cm x 7 cm

Pokyny Pre Žehlička Na: Položte náplasť do kdekoľvek látky priamo. Pokryje tenkou látkou na patch a potom žehlička na.Vyhnite sa použitie Železa priamo na patch na ochranu patch pod vysokou teplotou. Pokračujte kliknutím na železnej okolo 40-60 sekúnd a temp.Cca 120-150(Závisí od hrúbky handričkou). Odsťahovať železa,počkajte, kým sa vychladnúť úplne. Ak adherece nie je dokonale,prosím, opakujte akciu, 3) a 4).

Prepravné Podmienky

Žiadne nákladné prospech získať od kupujúceho/ponuku.

Naše položky sú umiestnené v Číne, sme len poplatok presný medzinárodnej prepravy poplatky, Žiadne dane z predaja, Žiadne manipulačné náklady alebo dokonca poistenie. Ak potrebujete prepravu poistenie, prosím, informujte nás, ako budete platiť. Sme si vybrať lacnejšie & rýchlejšie a bezpečnosti dopravy spôsob, ako pre vás, ušetriť vaše peniaze a čas. Tovar bude expedovaný do 24 hodín po zaplatení bola potvrdená.

Pretože dopravný podnik mať deň voľna v nedeľu, platba, ktoré potvrdili na víkend, predmety, prípadne by byť odoslaný v pondelok. ( 1300g)parcela bude lode tým, EMS alebo DHL a budú doručené do 1 týždňa.

Všetky pozemky majú Trať Č. ; Č. a Track & Potvrdiť odkaz bude e-mailom na vás do 24 hodín po expedícii. 10 dní " kombinovaná doprava je OK. Vaše mohli kombinovať všetky položky môžete vyhrať v 10days v zásielke.

Týmto spôsobom možno ušetriť vaše nákladné. Zatiaľ ste pozrite sa na vaše 10days " položka, prosím, informujte nás a získajte kombinácii faktúry.

Návrat Politiky Návratu je prijatá do 5 dní po kupujúceho prijatie položky. Po tom, ako sa vrátil položky podľa základných stav, vrátime zákazníkovi na položky cenu (bez nákladov na prepravu do a zo).

Kontaktujte Nás, Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na vyriešenie akýchkoľvek problémov môže byť .

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


miesto pôvodu Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
farba Ako obrázok
Lode Z Čína

Súvisiace produkty