Tuya obojsmerná Smart Switch Dotykový Panel WiFi Bezdrôtové Nástenné Switche NÁS AU Diaľkové ovládanie práce s Alexa Domovská stránka Google 1/2/3 Gang

€19.70

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Produkt Parameter:

Typ: WiFi Smart Switch Panel Materiál: Sklo + ABS Položka Farba: Biela/Čierna Funkcia: Wi-Fi Ťažné spôsob kontroly, Kompatibilné s Amazon Alexa Echo Domovská stránka Google Asistent Napájanie: AC 95-250V 50/60Hz Max Prúd:10A /250v/gang Max Výkon: 2000W / gang Prevádzková Teplota: -10℃-45℃ (14℉- 113℉) Prevádzková Vlhkosť:≤80% Zadarmo APP: Tuya Smart rozmery: 120*73*34cm(4.7*3.1*1.7 palec) Wi-Fi Typ: 2.4 GHz 802.11 b/g/n Certifikácia: CE, RoHS, FCC

Pripomienka:

Tento prepínač Netural Line potrebné. Pred zakúpením, potvrďte prosím, ak je váš Dom sa Netural Linka pre tento Prepínač.

Vlastnosti Produktu:

1.Diaľkové Ovládanie Udržať pripojením WiFi smart Switch s vašou domovskou sieťou (podporuje iba 2,4 GHz), môžete na diaľku ovládať Inteligentné zapnite svoj smartphone na Simuláciu, keď odchádzate domov. 2.Zdieľať Prístroji môžete zdieľať ovládanie prístroja s rodinou alebo priateľmi, takže sa dá ovládať aj to. 3. Ovládanie Hlasom Pripojenie Inteligentných reproduktor, ako je Amazon Alexa, Domovská stránka Google, budete schopní ovládať vaše domáce spotrebiče podľa hlasu.. 4.Časovač a Automatické Spustenie Vypnite pripojené zariadenia a vypnutie v stanovenom čase. Plán obývacej izbe, ventilátor obrátiť sa na ráno, alebo naplánovať vaše deti' lampa vypnite a dajte im vedieť, že je spaním 5.Č Hub Potrebné Smart plug funguje s akýmkoľvek zabezpečené 2,4 GHz, bezdrôtová sieť bez potreby samostatnej hub. Pripomienka: Tento prepínač Netural Line potrebné. Pred zakúpením, potvrďte prosím, ak je váš Dom sa Netural Linka pre tento Prepínač.

Ako to je Rozvody? (Trvať 1 gang Dvojité spínača ako príklad)

1. Hlavný spínač musí použiť live wire a neutrálny vodič na napájanie. Ako je znázornené na obrázku 1, 2. 2. Na slaver spínač musí použiť live wire a neutrálny vodič na napájanie. Ako je znázornené na Obrázku 3, 4. 3. Jeden koniec žiarovka je pripojený k nulovej čiare, ako je znázornené na Obrázku 6; druhý koniec je pripojený k live wire zásuvky master switch, ako je znázornené na Obrázku 5. Hore a dole pozíciách hlavný prepínač a slaver spínač, môže byť zmenený. Vezmite prosím na vedomie, že dve spôsobom, prepne sa objavujú v pároch, a oni sú už spárované pri dodaní.

Ako hlavný Prepínač je Rozvody? (Trvať 3 gang prepínanie ako príklad)

Po prvé, prepínač potreby live wire a neutrálny vodič na napájanie, ako je zobrazené na obrázkoch 1 a 3. Potom pripojiť 2, 4, 5, 6 podľa pripojenia na obrázku. Prosím, buďte si istí, že nie sú veľmi podrobné pokyny na obale. Okrem toho, môžete tiež požiadať nás, budeme sa snažiť pomôcť vám.

Kde je to používa?

Prepnúť panel môže byť použitý v akejkoľvek polohe, kde budete musieť nahradiť pôvodný prepnúť panel (prosím venujte pozornosť správnej model) Prepnúť panel môžete ovládať svetelné zdroje, ventilátory, iné domáce spotrebiče, ktoré musia byť ovládané spínače, atď. (prosím, pozor na napájanie)

Ako to funguje

1. Smart Switch pripojí na server prostredníctvom Wi-Fi, a informuje o aktuálnom stave Prepínať, aby ste mohli vidieť skutočný stav zariadenia, na vašom prístroji. 2. Kontrolou príkazy sú nahrať na server cez telefónnu sieť a server zasiela príkazy na ovládanie Smart Switch. Prepínač spúšťa vaše zapnúť alebo vypnúť príkazy. Prosím, buďte si istí, že dátová komunikácia je veľmi zabezpečené prostredníctvom šifrovania.

Vocie Ovládanie

Prepínač môže byť pod kontrolou inteligentné reproduktory, ako je Amazon Alexa, asistent Google, atď. Žiť sa dá aj elegantne a zároveň uvoľní ruky, rovnako ako máte profesionálny butler.

Diaľkové ovládanie

Smartphone diaľkové ovládanie. Môžete ovládať spínač kdekoľvek a kedykoľvek. Na rovnaký čas, môžete skupiny viacerých žiaroviek a kontrolnej skupiny

Plánované Úlohy

Môžete nastaviť časovač funkcia, niektoré zariadenia sa môže spustiť automaticky, keď odídete, alebo sa dostať domov.

Veľkosť

Čo je v balení?

1, hlavný prepínač 2, Slaver prepínač 3.Dve sady montážne skrutky

Ako stiahnuť APLIKÁCIU

Prosím, Otvorte svoje app store, vyhľadávania pre "Tuya smart" alebo "Inteligentný Život" a nainštalujte ho. Alebo môžete tiež skenovať QR kód nižšie na stiahnutie.

Ako Pridať Zariadenie na APLIKÁCIU

Po nainštalovaní aplikácie a zaregistrovať svoj účet. To trvá len šesť jednoduchých krokov na pripojenie do systému. 1. Kliknite na "+" v hlavnom rozhraní. 2. Vyberte možnosť "auto scan" funkcia 3. Vyberte položku WiFi chcete, aby vaše zariadenie pre pripojenie k (a váš smartphone by sa tiež pripojiť k tejto WiFi), a zadajte WiFi heslo. 4. Spustite zariadenie a počkajte 1 minútu(Po pripojení neutrálne a živé vodiče, zapnite napájanie a zároveň zabezpečiť bezpečnosť). 5. Keď aplikácia zistí, zariadenie sa zobrazí na discovery stránke. 6. Prosím, dajte prístroj správne meno, ktoré je veľmi ľahko spravovať. POZNÁMKA: 1. Len hlavný prepínač musí byť pridaný do aplikácie. Na slaver spínač je spárovaný s master switch. Samozrejme, to môže byť nakonfigurovaný podľa návodu. 2. Rozloženie nie je transparentný. Keď indikátor svieti nazeleno, stlačte a podržte tlačidlo alebo stredným tlačidlom počuť relé pracuje a indikátor sa zmení z červenej na modrú, prepínač bude zadajte konfiguračný režim

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
ŠTANDARD US/AU
APP support 1 tuya smart
Fotoaparát Vybavený No
Materiál Sklo + ABS
Max. Prúd 10A /250v/gang
Certifikácia CE, Rohs, FCC
APP support 2 inteligentný život
Veľkosť 120*73*34mm
farba biela/čierna
Wi-Fi Typ 2.4 GHz 802.11 b/g/n
Štát Montáž Ready-to-Go
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Zdroj Napájania AC 95-250V 50/60Hz
Názov Značky RightSitu

Súvisiace produkty