4 KS na nový, originálny Doublepow 18650 batéria 3,7 v 18650 2600mah nabíjateľná lítiová batéria pre baterku batérie

€11.50

Pridať do obľúbených

Batérie

Popis produktu


100% nový, originálny Doublepow 18650 3,7 v 18650 2600mah nabíjateľná lítiová batéria pre baterku batérie

Model: Lii-26A typ Batérie: 18650 li-ion Nominálna kapacita: 2600 mah napätie: 3,7 V Hmotnosť: 45 g ± 1g Nabíjateľné batérie: Áno Nabíjacie časy: ≥ 1000 krát Vnútorný odpor: ≤ 20mΩ Obmedzené zaťaženie napätie: 4.2 v, Prevádzkové napätie: 2.75-4.2 V Veľkosť: 65.5 mm x 18,5 mm (priemer) chrániť:preplatok&vypúšťanie,nadprúdu,skrat,atď. Vhodné pre: laserové ukazovátko, rádiá,reproduktory,fotografické blesky,rádiá,smallfans,elektronické toysand iné elektronické výrobky. Miesto pôvodu: čína Č PCB Chránené NIE AA batérie farebné odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych monitorov. Ponúkame vám najlepší výrobok a službu, ak máte akékoľvek problémy, prosím, dajte nám vedieť a my sa odstrániť problém, akonáhle je to možné. Ďakujem.

vlastnosti:

1.100% nové a kvalitné Doublepow,Bezpečné a šetrné k životnému prostrediu. 2.Poskytuje vynikajúce zdroje nepretržitého napájania pre vaše zariadenia, 2. Vysoká hustota energie, dlhá výdrž batérie pri nízkych vypúšťanie 3. Táto batéria má extra dlhú životnosť pre všetky vaše batérie powered zariadení 4. Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, môže zabrániť úniku elektrolytu, break a poškriabaniu. 5. S vysokou Kapacitou na zabezpečenie batérie pracovných cruise energie, zabezpečenie normálnej v dobrom celkový stav.

Pravidlá a podmienky:

Tam bude žiadna náhrada, exchange. V prípade chýbajúcich / chybnej časti, nás o tom informovať najneskôr do 7 dní po prijatí položky a zabezpečíme, aby reship položky. Kupujúci má poslať nám e-mail na výmenu oznámenie pred vrátením veci, kupujúci bude niesť poštovného a manipulačného poplatku a položka musí byť tiež v pôvodnej krabici pri návrate položiek

Spätná väzba:

Ak ste spokojní s našimi službami, prosím zanechať dobrý 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nám pomôže slúžiť zákazníkom lepšie a lepšie. Ak máte problém alebo otázku o transakciu, prosím, kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor, negatívnu spätnú väzbu nerieši nič, budeme sa snažiť vyriešiť problémy.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Veľkosť 18*65mm
Poplatok Teplota
Teplota Vybíjania
Batéria Číslo 4
Tlačidlo Funkcia 3
Menovitá Kapacita 2600mah
Funkcia Ochrany
Druh Li-ion
Aplikácia
Číslo Modelu 18650 2600mah
Názov Značky DOUBLEPOW
Tlačidlo Funkcia 2
Súbor Typ Batérie Iba
Životnosť
Tlačidlo Funkcia 1

Súvisiace produkty