SANLEPUS Qi Bezdrôtová Nabíjačka pre iPhone X XR XS Max 8 Plus Prenosný Telefón Nabíjanie Pad pre Samsung S8 S9 Poznámka S10+ Xiao mi 9

€6.67

Pridať do obľúbených

Popis produktu


SANLEPUS Qi Bezdrôtová Nabíjačka pre iPhone X XR XS Max 8 Plus Prenosný Mobilný Telefón Nabíjanie Pad pre Samsung S8 S9 Poznámka S10+ Xiao mi 9 ...

● Obsah Balenia

1 x Bezdrôtová Nabíjačka 1 x Micro USB Kábel 1 x užívateľská Príručka

● Prečo sme radšej bezdrôtové nabíjanie?

* Bez vkladaní a vyberaní kábel niekoľko krát za deň,znižovanie škôd na mobilný telefón port a predlžuje životnosť. * Bez obáv hľadáte kábel a adaptér alebo problémy spájať ich. *Bez akýchkoľvek káblov pokazil, stoly, podlahy alebo steny.

● Bezpečnosť Ochrana

Tento Bezdrôtový Rýchle Nabitie je bezpečné ochrany,ako Viac-prúd,Cez-napätie,Viac-teplota a skratu..je To normálne, podložku a telefón dostať teplé mierne počas nabíjania (Zvyčajne 45° pre indukčné nabíjanie;35°-40° pre štandardné nabíjanie).

Bezdrôtová Nabíjačka

Black & White

Dať & Charge

Stačí nastaviť telefón sa na štart nabíjania

Inteligentné A Rýchle Čip

Vstavaný rýchle bezdrôtové nabíjanie cievka, zlepšiť účinnosť nabíjania

Prípade Prostrediu

Prenáša nabíjací výkon rovno aj cez ťažké-ochrana telefónu prípadoch Snímania, vzdialenosť ≤8 mm

Superior Bezpečnosť

Certifikované na prácu bez problémov s akýmkoľvek Čchi-kompatibilného telefónu, zabezpečenie bezpečného poplatok pre vás a vaše zariadenie.

Krúžok VIEDOL

Dýchanie Led diódy indikujú, zariadenia a nabíjačky stav

Tenký a Prenosný

Tenká, aby 9mm, ľahko vykonávať kedykoľvek.

Cudzí Objekt Detekcie

Prestane nabíjať, zatiaľ čo cudzie predmety sú detekované ako kľúče, mince, nožnice, atď. Kľúče, Mince, Hardvéru, Banková Karta Nožnice

Preplatok Ochrany

Chrániť batérie a predĺženie životnosti telefónu

Slip-Dôkaz

Anti-slip povrchu chráni váš telefón z skĺzol sa počas nabíjania

Univerzálny Kompatibilita

Či už ste hojdacia Android alebo iPhone, Výkon Vlna má vás vzťahuje. Funguje bez problémov s akýmkoľvek Čchi-enabled bezdrôtovo nabité zariadenie. Xiao Xiao 9 Xiao MIX3 Xiao MIX 2S Huawei P30 Pro Mate20 Pro Mate20 RS Mate Rs Samsung Galaxy S Rezacím Zariadením S10 Galaxy S Rezacím Zariadením S10+ Galaxy S9 Galaxy S9+ Galaxy S8 Galaxy S8+ Galaxy S7 Galaxy S7 okraj Galaxy S6 Galaxy S6 okraji Apple Apple iPhone x iPhone Xs iPhone XR iPhone 8 iPhone 8Plus Airpods2

Parametre výrobku

Značka: SANLEPUS Názov Produktu: Bezdrôtová Nabíjačka Vstup: 5V/2A Výkon: 5W Materiál: Vysoko Kvalitné PC Vstupný Port: Micro USB Farba: Čierna, Biela Veľkosť produktu: dĺžka(98mm) / výška(9mm)

O Nás

Sme SANLEPUS Oficiálneho Obchodu. Ktoré sa vyslovuje ultimate a inovácie, kladie dôraz na hudbu je najdôležitejšie duchovné radosti ľudstva, so zameraním na revolučné tvorby, výkon konečný postoj k životu. Dúfam, že sa vám všetky získajte bezkonkurenčnú nákupné skúsenosti, rýchle lodnej dopravy a výnimočný zákaznícky servis, ktorý prekračuje očakávania.

O Produktoch

1.Sú výrobky, ktoré reálne a originálne? Áno, všetky zobrazené produkty sú 100% reálne a originálne. 2.Ako je kvalita výrobkov? Budeme sa snažiť o to, aby high-kvalitné výrobky. Budeme kontrolovať výrobky pozorne, ako sme ich loď.

O Zásielke

1.Keď bude predávajúci loď moja objednávka? Väčšinou naše produkty sú skladom, a vaša objednávka bude dodávaný do 1-3 pracovných dní po platbe je overená www.srzhumenne.sk. Ak tam sú niektoré horúce predaja výrobkov sú dočasne nie je na sklade, budeme vás kontaktovať čo najskôr diskutovať o čas spracovania rozšírenie alebo zmena iných položiek alebo iné riešenia. 2. Ako dlho môžem získať svoju objednávku? Normálne, budeme loď vašej objednávku www.srzhumenne.sk Štandardná Doprava alebo ePacket. To bude trvať asi 10 až 30 pracovných dní dosiahnuť väčšine krajín. Rôzne krajiny potrebujú rôznou čas. Dodacia lehota pre niektoré krajiny môže byť 30-50days alebo dlhšie kvôli prísne miestne colné kontroly. Prosím, buďte trpezliví, aby počkajte na vašej objednávky. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. 3.Robiť kupujúci musieť platiť dane colný? Kupujúci sú zodpovední za (v prípade,) všetky dane alebo DPH za žiadnych okolností. Ale ak máte akékoľvek požiadavky, pls kontaktujte nás, budeme sa snažiť pomôcť vám. 4.O znamení pozemok: Prosím, otvorte zásielku v post dôstojníka prítomnosti, Ak pozemok poškodené alebo prázdne(ukradnuté). Spýtajte sa, prosím, pošta poskytovať úradný dokument, a to najmä nárok žiadosť papier. 5.Pozornosť Pre Ruských Zákazníkov: (1).Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko vrátane vaše meno, stredné meno a priezvisko keď mieste objednávky. (2). Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vaše Číslo Bytu, Ulice, Mesta, Regiónu a krajiny. Inak váš balík bude pravdepodobne budú vrátené! (3). Nie sme zodpovední za svoju chybu. 6.Upozornenie Pre Zákazníkov V Brazílii: Prosím, pridajte CPF vašej objednávky je príjemca v objednávke poznámka: pri objekte objednávka vyexpedovaná z Brazílie, pretože prepravná spoločnosť potrebuje CPF zariadiť zásielky. Vďaka za pochopenie a spoluprácu.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu 5W Bezdrôtová Nabíjačka
Kompatibilita 1
Kompatibilita 5
Kompatibilita 3
Uplatňovať Rýchle Nabitie Protokolov Žiadna podpora
Zdroj Napájania A. C. Zdroj
Druh Plochu
Kompatibilita 7
Názov Značky SANLEPUS
Vstup 5V/2A
Typ
Kompatibilita 4
GaN No
Názov Produktu
Max. Výstupný Výkon 5W
Certifikácie Kvality FCC
Kompatibilita 6
Kompatibilita 2
Výstupné Rozhrania USB
S Nabíjací Kábel

Súvisiace produkty