Fotoaparát L Stenu Mount Video Grip L-Držiak Dual Flash Cold Shoe Mount 1/4 palca Statív Skrutku, Ťažkých Polstrované Rukoväte Dslr

€6.80

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


To je ťažká fotografie, video kamera L držiak s dual flash studenej obuvi, držiakov,1/4 " závit otvor na vrchole,a 1/4 palca statív skrutku na základnú dosku pre všetky štandardné fotoaparát alebo videokamera.Tento fotoaparát L držiak umožňuje pripojiť zdroj svetla je teplá obuvi, ktorá stanovuje zdroj svetla preč z fotoaparátu. To pomáha redukovať červené oči a znížiť ostré tiene.

VYMENITEĽNÉ CHLADNÉ TOPÁNKY-To L držiak sa nachádzajú dve pevné odnímateľné flash obuvi úchyty pre väčšie zdroj svetla, Ďaleko presahuje vstavané shoe mount verziu, ktorá bude riziko vaše jemné flash/monitor na snímke off. Ponúka úsporný spôsob, ako to urobiť aj horizontálnej a vertikálnej flash.

UNIVERZÁLNY 1/4 "SKRUTKY - Aktualizované s extra 1/4" dierou medzi dvoma cold shoe mount pre viac konfigurácie. Prichádza s 1/4-20 palec skrutky a pripojte fotoaparát, videokamera,akčné kamery a pod. 1/4 "závitom otvor na spodnej časti palec skrutku; 1/4" závitom otvor na základnú dosku; na montáž na statív,monopod a viac.

ERGONÓMIA RUKOVÄTE - Smart polstrované rukoväte dizajn pre ľahké držanie. Silná konštrukcia.

Blesk fotoaparátu zátvorkách sú navrhnuté s cieľom zvýšiť vzdialenosť medzi objektív a zdroj svetla s cieľom znížiť efekt červených očí alebo flash tiene. Tento tvaru L konzola funguje predĺžiť vzdialenosť a off-center flash. Funguje especial skvelé pre portrétnej fotografie pridaním trochu viac rozmer ľudskú tvár.

Dva vymeniteľné flash shoe držiak pre upevnenie vášho bleskové svetlo, bez skĺzol.

1/4 " závitom dieru medzi dvoma flash shoe držiak pre viac možností nastavenia.

1/4 " závit otvor na základovej dosky na montáž na statív.

1/4 " palec skrutku na dne pre všetky štandardné videokamera.

Fotoaparát mount môže byť upravená zo strany na stranu.

Farba: Čierna

Materiál: Hliníková zliatina

Balenie obsahuje: 1 * kamera L držiak

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov Značky Fasdga
Materiál Hliník
Druh Iné
Použitie Špeciálne kamery

Súvisiace produkty