EVA Britva Taška na Cestovanie Holiaci strojček Prípade Čisté Vrecku Dizajn Britva Skladovanie Vrecko na Zips Pre PHILIPS QP2530 QP2520 Prenosný Úložný Box

€3.60

Pridať do obľúbených

Popis produktu


EVA Britva Taška na Cestovanie Holiaci strojček Prípade Čisté Vrecku Dizajn Britva Skladovanie Vrecko na Zips Pre PHILIPS QP2530 QP2520 Prenosný Úložný Box

Odrážky: 1、Praktický Dizajn: britka taška alebo v prípade funkcie čistý vrecku dizajn, aby bolo vhodné na uloženie drobnosti.

2、Jemné Remeselné: britka taška je vytvorený interne a externe, a taška ponúka vysoko kvalitné kovové zipsy, aby sa to viac farieb rýchlo.

3、Premium Materiál: britka taška je vyrobená zo špeciálneho materiálu a funkcie odolnosť proti nárazu, ktorý môže lepšie chrániť britva. Dať vaše britva v taške, aj keď vrecka náhodne spadne na zem, bude bezpečné.

4、Ochrany Organizátor: britka taška je high-end a krásne, ktorý dáva váš holiaci strojček alebo iné veci lepšiu ochranu.

5、Prenosný Dizajn: veľkosť britva taška je cca 19*7*6typ/7.48*2.76*2.36 je malý a na úsporu priestoru a je ľahko prenosný.

Funkcia:

Britka taška je 100% zbrusu nový.

Špecifikácie:

Názov: Britva EVA Skladovanie Taška

Veľkosť produktu: o 19*7*6typ/7.48*2.76*2.36 v

Hmotnosť výrobku: cca 70g

Farba: čierna

Produkt materiál: PU (textília) + EVA + dobré látky (interné)

Balenie zoznam:

1*holiaci strojček EVA skladovanie taška

Spôsoby platby:

Môžete uskutočniť platbu prostredníctvom akejkoľvek metódy vyššie a pls uhradiť do 3 dní po vašej objednávky.

Vaša platba bude overené www.srzhumenne.sk do 24h a spracujeme vašu objednávku raz, že je to hotové.

Ak vašej objednávky je zatvorené z dôvodu bezpečnostných dôvodov, budete musieť uplatniť nárok na www.srzhumenne.sk. Vrátenie spôsobené storno objednávky, vrátenie zmluvy alebo mediácie budú spracované okamžite, a zvyčajne trvá asi 7-10 pracovných dní dostanú na váš účet.

Poštovné a package: Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg. Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg. Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti. Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Odoslať a vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade, pozemok stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať

nesprávne položky. Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme.

Spätná väzba: Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.

Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu Cestovné Holiaci Strojček Prípade
Zaťaženie Iné
Názov Značky CHUWUJU
Podpora Drop shipping
Lattice Množstvo -
Tvar Námestie
Použitie Iné
Funkcia Eco-Priateľský
Štýl Moderné
Produkt Iné
Materiál PU
Špecifikácia Other
Kapacita Iné
Technics Lesklý

Súvisiace produkty