ZHIYUN Žeriav 3 Lab Fotoaparátu, Stabilizátor,Dual Zoom a Focus 3 Os Gimble pre Nikon D850 Sony A9 A7R Canon 1DX GH5 Ručné Gimbal

€443.74

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


ZHIYUN Žeriav 3 Lab, Predefinovať Stabilizátor

Hlavné Funkcie:

1.Fotoaparát Adaptácia:Kompatibilný s Canon 1DX Mark II, 5DS,5D R, 5D Mark IV, 5D Mark III, 5D Mark II,6D,6D Mark II,80D; Panasonic GH4,GH5,GH5S; Sony A9,A7R3, A7M3,A7R2,A7S2; Nikon D850; BMPCC 4K a tak ďalej.

2. Skvelá Kompatibilita: Max Zaťaženie do 10 lb / 4,5 kg, môže byť kompatibilný s takmer všetkými najpredávanejších digitálnych zrkadloviek a videa šošovky na trhu.

3. Všestranný Štruktúry: ŽERIAV 3 LAB sa môže pochváliť všestranný a ergonomická štruktúra že aj prevratným celý vzhľad. dosahuje mimoriadne úsilie-ukladanie a flexibilné.

4. Bezdrôtové FHD obrázok prevodovka: App Prenos Obrazu rozlíšenie až do 1080p

5. ViaTouch Systém Kontroly: ViaTouch riadiaci Systém umožňuje používateľom starať o každý detail jednoducho na displeji telefónu. Môžete vykonávať rôzne gimbal pohyby a nastavenia fotoaparátu pri rámovaní zábery súčasne všetky cez rovnakú obrazovku. Filmovanie na kamery by len byť tak jednoduché, ako filmovanie na telefón.

6. All-inclusive ovládací panel: viaceré tlačidlá a thumbwheels sú pridané k ŽERIAVU 3 LAB. S týchto super funkčné nástroje a intuitívne OLED displej, môžete ľahko vykonať úplnú kontrolu na oboch gimbal a kamerou vrátane režimu prepínač, ovládanie kamery a rôzne prispôsobené gimbal nastavenia.

7. Senzor pohybu, Riadenie: Váš telefón môže byť tiež použitý ako snímač pohybu, diaľkové ovládanie. ŽERIAV 3 LAB umožňuje priame pripojenie na telefón a premení to snímač pohybu radič.

8. Zameranie & zoom ovládanie: Vybavené oboch zameranie a zoom modulov, ŽERIAV 3 LAB umožňuje synchrónne zoom a ostrenie úpravy cez dotykové koliesko alebo sa dotknite obrazovky mobilných telefónov.

Upozornenie :

Na gimbal podporuje až dva objektív ovládanie motorov. Avšak, žiadne motory sú zahrnuté a musia byť zakúpené samostatne.

Balenie Výber:

1 x Žeriav 3 Štandardný Balík (Voliteľné)

1 x Žeriav 3 Tvorca Balík (Voliteľné)

1 x Žeriav 3 Majster Balík (Voliteľné)

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Fotoaparát Integrácie No
Názov Značky ZHIYUN
Podpora Vzdialeného Ovládania Áno
Druh Ručné Gimbal
Podporované Mobilný Prístroj Max Veľkosť ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť 210*118*450mm
Posúvanie Uhol 360
Nastavenie Aplikácie Áno
Nabíjanie pre Mobilné Zariadenia Áno
Funkcia Po režim snímania
Kompatibilné s CANON, SONY, NIKON a viac
Rolling Uhol 360
Číslo Modelu Žeriav 3 Lab Stabilizátor
Certifikácia CE
Vertikálne Streľba Áno
Hmotnosť (g) 1880 g
Osí 3-Osi
Komunikácia Bluetooth
Package Áno
Užitočné zaťaženie 650g-4500g
Evidencie Uhol 273
Max Ovládať Rýchlosť ŽIADNE
Materiál Hliník
Nakonfigurovaný Pre mirrorless fotoaparáty

Súvisiace produkty