11 cm 14g Rybárske Nástrahy Crankbaits Nastaviť Rybárske Pevného Návnad Swimbaits Loď Topwater Láka Realisticky Návnady s 3D Oči

€2.57

Pridať do obľúbených

Rybolov

Popis produktu


Kategória Produktov: Luya

Návnady tvar: návnadu/SUPERBAIT

Farba: ako na obrázku

Kategória: návnadu

Materiál: ABS

Funkcia: nahodiť rybárske lure môže plávať ako realisticky ryby, tak ako vyprovokovať dravcov na skus. Niekoľko malé kovové gule do jeho telo bude zvuk pri ťahaní, ktorá môže prilákať ryby pozornosť. Medzitým, môžu zlepšiť cast vzdialenosť a posturálnej stability. High definition lesklý telo vzory s 3D simulované oči môže zmiasť a vyvolať dravcov. S 3 s ostnatým výšok, háčiky, veľmi nabrúsené a trvanlivé. Nádherné rybárske príslušenstvo pre milovníkov rybolovu.

Zoznam balíkov: jeden kvalitné rybárske lure

Naše Služby:

Podporujeme Pokles Lodnej dopravy, Veľkoobchod a OEM.

Ak máte akékoľvek problémy po obdržaní zásielky, pls, neváhajte nás kontaktovať, namiesto otvorenia sporu alebo odchode z negatívnej spätnej väzby. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť s vami.

O Shippingment: 1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Návrat&Refound: 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.srzhumenne.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Kupujúci z Rusko, Spojené Štáty, Španielsko, Francúzsko, Veľká Británia, Nemecko, Kanada, Austrália,Ak nie ste spokojný s výrobkom, môžete si vybrať, jednoduché miestnej vrátiť,zabezpečíme vrátiť, a to okamžite, nepotrebujete žiadne dodatočné platby, O Pripomienky: 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne. 2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Množstvo 1
Pôvod CN(Pôvodu)
Kategória LURE
Názov Značky leo
Poloha Ocean Rock Rybolov
Druh Umelé Návnady

Súvisiace produkty