Priatelia Série Ice Cream Van Ihrisko Villa Strana Budovy Blokov Priateľstvo Dom Tehly Hračky Pre Dievčatá, Deti Vianočné Darčeky

€7.91

Pridať do obľúbených

Model Budovy

Popis produktu


Produkt descripition: Názov Položky:Dievčatá Série Stavebné Bloky Vek:6+ rokov Kus: Ako fotografia zobrazuje Materiál:ABS Plast Funkcia:Kompatibilné s Maior Značiek Balík obsahuje:1 x bloky nastavené pokyny a údaje Poznámka: 1.Balíček zvyčajne bez pôvodného obalu ,ale bude používať bublina taška alebo papierové krabici zabaliť to,prosím, nebojte sa. Ak potrebujete box, prosím, kontaktujte Predávajúceho na pridanie poľa poplatok. 2.Veľkosť môže byť 2 cm / 1inch nesprávnosť z dôvodu na strane opatrenie. 3.Ak zistíte, že váš balík chýba nejaká časť,kontaktujte Predajcu a budeme odoslať nového balíka.

Budeme kontrolovať všetky detaily objednávky a odoslať ju do 48 hodín. Okrem sviatkov, objednávky budú mať logistické informácie do 2-5 dní. Objednávky zvyčajne dorazí do 15-60 dni. Ak nemôžete prijímať objednávky, prosím neváhajte a Kontaktujte nás, pomôžeme vám vyriešiť problém.

Ak nie ste spokojní s položkami, prosím, neváhajte ma kontaktovať pre riešenie namiesto opúšťa, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, Budeme sa snažiť vyriešiť problém. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu a piatimi hviezdičkami, ako aj kupujúci ukázať, ďakujeme vám za váš nákup.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
3C Certifikát
Čiarový kód No
Oblek davu Hračky pre deti, Darčeky pre deti
Druh Bloky
Číslo Modelu 01
Upozornenie Bez Pôvodnej krabice
Vekové Rozpätie > 6 rokov
Plastové Typ ABS
Plastové Tvar Bloku Self-Locking Tehly
Certifikácia 3C
Funkcie 1 Konštrukcia Hračka,DIY Hračka,Vzdelávacie Hračka
Číslo Certifikátu Stavebné Bloky
Nákladná Doprava zadarmo pre niektoré krajiny,
Funkcie 2 Vianočný dar;dar k Narodeninám
Materiál Plastové
Produktového Radu Priatelia série
Pohlavie Unisex
Veľkosti Bloku Malé stavebným(Kompatibilné s Lego)

Súvisiace produkty