NOKOTION Doske KFWK9 0KFWK9 pre Inspiron 15 5567 - 15.6" - Core i7 7500U DDR4 Notebook pracovnej Doske

€258.22

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Kontrola dielov a zistenie chyby sú veľmi dôležité pred prijatí objednávky, inak to bude strácať čas a peniaze. Zadarmo doprava trvá 15-60 dni poštou balík , prosím, zvoľte rýchlejšie prepravu spôsobom, ak naliehavé. Cena nie je vrátane sadzobníka , obráťte sa na miestne zvyky pre ďalšie informácie. Ponúkame druhy prenosných častí . Ak niektoré položky nie je možné nájsť v našej predajni, kontaktujte nás o pomoc

Akceptujeme bankovým prevodom / spoločnosť prevedie / platba kreditnou kartou. ak potrebujete dokončiť platbu cez paypal , kontaktujte nás. Z bezpečnostných dôvodov, len budeme loď objednávky na dodaciu adresu, ktorú potvrdili na www.srzhumenne.sk.

Všetky diely budú testované opäť pred odoslaním. Zašleme tovar v nasledujúcich 2-5 pracovných dní (nie je dovolenku sezónny) po zaplatení overené www.srzhumenne.sk. Naše ceny nie sú vrátane určenia cla . Na základnej dosky nie sú vrátane batérie CMOS (v prípade potreby prosím kontaktujte nás vopred).

Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, dať 5 star pozitívnu spätnú väzbu na nás, ďakujem vám veľmi pekne. To je naše pocty k tomu, aby ste spokojní s našimi položky a služby. Prosím, dajte nám pred odoslaním akejkoľvek negatívnej spätnej väzby. Garantujeme, že budeme sa snažiť, aby sa váš nákup príjemným zážitkom. Vitajte, kontaktujte nás prostredníctvom e-mail / TradeManager / Dochádzky Správy vo vašej objednávke, ak nejaké problémy, budeme odpovedať hneď, ako môžeme !

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Chipset Intel X99
Chipset Výrobca INTEL
Aplikácia Notebook
Maximálna Kapacita Pamäte Ram 8 GB
FSB / HT 1066
Položka Stav používané
Dátum Spustenia 2013
Pevný Disk Rozhranie SATA
Form Factor CEB
Typ Pamäti DDR3
Pätica Typu PGA 989
Package Áno
PROCESOR Typ INTEL
Porty USB 3.0
Pamäť kanál Dvojité
Názov Značky NOKOTION
Typ Grafickej Karty Integrovaný
Číslo Modelu 5567
Pamäť Banky 2 DDR3 DIMM
S CPU Áno

Súvisiace produkty