Pre Honda SPIRIOR 2009 2010 2011 2012 2013 Vynikajúce Ultra svetlé COB led angel eyes halo krúžky

€16.25

Pridať do obľúbených

Auto Svetlá

Popis produktu


Pre Honda SPIRIOR 2009 2010 2011 2012 2013 Vynikajúce Ultra jasné osvetlenie COB led angel eyes halo krúžky Tento súbor obsahuje úplne nový, 2 dielna sada xenon Studená biela COB LED angel eye halo krúžky, že je dobré pre vlastné svetlometu retrofit.

teraz Geerge je hrdý na to, predstaviť najnovšie COB LED technológia má dva krát jas v porovnaní s konvenčnými SMD LED krúžky s viac jednotné osvetlenie vzhľad.

Konvenčné KLAS, to je holá led čip obaly na okruhu rada halo krúžky, je to jednoduché led čip na palube, je ľahké popáleniny , ľahko poškodiť. a neprispieva na odvod tepla a plný práce.

Geerge KLASU je nová technológia LED, obaly na svetlo LED engine, Každá jednotka balenia a smd na palube halo krúžky. Silné anti-seizmické schopnosti, Silné anti-aging schopnosť, odolnosť, môže to 10-krát viac zvýšiť osvetlenie oblasti, tak to sa zabránilo nepríjemné odlesky tým, že do maximálnej možnej miery.

Funkcie:

-Spolu 2 ks LED krúžky

-Vyrobené s vysokou kvalitou COB LED svetlá

-2x jasnejšie ako klasické SMD LED krúžky

-xenónové Studená biela farba

-Každý krúžok prichádza s samostatné napájanie, ktoré je viac stabilný

Dôležité: Tento COB LED halo krúžky sa líši od iných značiek angel eyes. Toto je Auto styling halo krúžky. Nie je potrebné znížiť difúzor, objektív a plastové vo vnútri svetlometu. Geerge factory angel eyes boli vedení ideálny inštalácie, pokiaľ je to možné bez ničí vnútornú štruktúru svetlometu. To je nemožné pre iné značky tovaru.

Táto stránka ponúka jeden komplet xenon Studená biela COB LED Halo Krúžok Osvetlenie Auta pre nasledujúce: Vozidlo Aplikácie

Pre Honda SPIRIOR 2009 2010 2011 2012 2013

prosím, uistite sa, že vaše auto svetlomety, je rovnaký ako obrázky, ak nie rovnaké, nie je vhodné. Inštalácia Tipy:

1. Túto inštaláciu vyžadujú pečieme otvoriť predné svetlo lampy, aby mohol nainštalovať tento produkt.

2. Vzhľadom na skutočnosť, že tento produkt vyžaduje lepidlo aplikácie, napríklad pomocou lepidla (lepidlo nemôže loď do vzduchu, a tak nemôžeme ponúknuť), poskytujeme len obojstranné pásky (inštalácia pomoc, nemôže byť stanovená).

Odporúčame odbornú inštaláciu pre tento produkt. Obsah balenia: 2 ks COB LED Angel Eyes / Halo Krúžok 8 ks Dvojité Bočné Pásky 1 ks Detail inštalačná Príručka obrázok s (Inštalácie, ako v Príklady ccfl angel eyes) Vzorky obrázok : Podrobné Fotogaléria(Druh streľba, Vzorka, obrázok): svetelný efekt (Vzorka, obrázok):

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Výmenný Číslo Dielu
Záruka
Typ Položky
Pre Vozidla Značky/Modelu Honda
Výrobca Číslo Dielu
Pôvod CN(Pôvodu)
Externé Testovanie Certifikácia EMARK
Zdroj Svetla LED COB
Položka Druh Denné Svetlo
Položka Priemer 00inch
Životnosť viac ako 30 000 hodín
Napätie 12.6-14.8V
Položka Hmotnosť 0.2kg
Názov Značky geerge
Špeciálne Funkcie Osvetlenie a dekorácie
Názov Modelu Pre Honda SPIRIOR 2009 2010 2011 2012 2013
Druh Materiálu PC+cob led angel eyes krúžkov

Súvisiace produkty