Miestnosť uniknúť ľudí, ktorý sa dotknite snímača prop dotyk v správnom poradí odomknúť reálnom živote dobrodružné hry rekvizity 1987 komora izba

€32.25

Pridať do obľúbených

Event & Party

Popis produktu


Miestnosť uniknúť ľudí, ktorý sa dotknite snímača prop dotyk v správnom poradí odomknúť reálnom živote dobrodružné hry rekvizity komora izba

Vezmite prosím na vedomie:

N rovnakom čase žiadne audio: prop príde s N ks snímačov bez zvukový efekt , hráč by sa malo dotýkať N ks snímač súčasne otvoriť zámok .

N rovnakom čase audio: prop príde s N ks snímačov s zvukový efekt

hráč by sa malo dotýkať N ks snímač súčasne otvoriť zámok .

N objednávky non audio: prop príde s N ks snímačov bez zvukový efekt , hráč by sa malo dotýkať N pc, snímača v správnom poradí ako nastavenie spôsob, ako otvoriť zámok .

N objednávky audio: prop príde s N ks snímačov s zvukový efekt , hráč by sa malo dotýkať N pc, snímača v správnom poradí ako nastavenie spôsob, ako otvoriť zámok .

Prop meno: Dotykový snímač prop

Prop zoznam

Jeden ks regulátor

N dotykové senzory (množstvo dotykové senzory môžu byť zvolené vlastníkov)

Jeden 12v napájanie

Stručný úvod

Tento ľudský dotyk snímača je široko používaný v reálnom živote miestnosť uniknúť hra, berieme 6 dotykový snímač-order audio verziu prop napríklad (množstvo dotykové senzory môžu byť zvolené vlastníkov), hráči potrebujú dotyk v správnom poradí otvorí zámok s audio. Inak dvere udržuje zamknuté.

Keď si 12v Napájanie na ovládači, systém bude prehrávať zvuk na štartovanie (audio môže byť revidovaný vlastníkom prostredníctvom TF karty, ktoré môže nainštalovať v radič), 12v elektronický zámok bude dostať tesne uzavreté.

Zakaždým, keď sa hráč dotkne senzor, bude audio stopa, to znamená, že každý dotyk tlačidla snímača sa zhoduje s jedným audio, majiteľ môže revidovať audionahrávky podľa ich hádanky a nastaviť svoje vlastné heslá.

Keď všetky senzory dotyku s správnom poradí, jeden 12v zámok bude vydané s audio (audio môže byť revidovaný vlastníkom), ak sa dotknete, aby nesprávne, nič sa nedeje, dvere uchovávajte uzamknuté.

Ako obnoviť?

Zadajte správne heslo znova, prop bude resetovať.

Najdôležitejšie produkty

1. Hlasitosť tlačidlo dosky je malé, snímací rozsah 0-5mm.jednoduché na obsluhu a inštaláciu. Majiteľ môže zdobiť dotykový senzor podľa drevená doska.

2. Množstvo dotykový snímač môže byť zvýšená alebo znížená, s použitím vlastníkov.

3. Podpora používateľa ak chcete upraviť zvuk pomocou TF karty vo vnútri regulátora. (maximálna skladovacia 128 M)

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov Značky Doitforu
Príležitosti nový rok
vzor ŽIADNE
Materiál Plastové
Číslo Modelu dotyk v správnom poradí

Súvisiace produkty