24 Ks Zásuvky Organizátor Kúpeľňa Stôl Jasné, Zásuvky, Univerzálne Zásobníky Zásuvky Deliče 5 Veľkosť Skladovacích Zásobníkov pre Office

€25.88

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

24 Ks Zásuvky Organizátor Kúpeľňa Stôl Jasné, Zásuvky, Univerzálne Zásobníky Zásuvky Deliče 5 Veľkosť Skladovacích Zásobníkov pre Office

Prispôsobiť Rozloženie: Naše make-up organizátor zásuvky majú multi-funkčné modulárny systém, ktorý môžete prispôsobiť rozloženie podľa svojich potrieb, aby vyhovovali všetky špecifické potreby. Skladovacie škatule rôznych veľkostí, ktoré môžu byť použité na rôzne účely.

Odolné a non-slip dizajn: organizátor zásobník je vyrobený z vysoko-kvalitných PS materiálu a má dlhú životnosť. Silikónový anti-slip podložky na dne, aby boli vhodné do vlhkého prostredia ako sú kúpeľne a kuchyne.

Jasné, zásuvky organizátori môžete udržať vaše zásuvky a stôl organizovaný, udržiavať priestor upratané, pomôže vám ľahko organizovať a nájsť používané položky, takže ste si čisté a upratané životné prostredie.

Ľahko sa čistí: potrebujete iba mokré mydlovou vodou alebo vlhkou handričkou utrite zásuvky organizátor čisté. Veľmi vhodné pre kúpacie stoly, kúpeľne, kuchyne, kancelárie organizovať kozmetika, make-up nástroje, šperky, zubná pasta, hrebene, lieky, kancelárske potreby, atď.

Popis produktu

Make-up zásuvky organizátor:

perfektný make-up organizátor kozmetika, make-up nástroje, doplnky do vlasov, laky na nechty, make-up štetce, očné linky, vlasy a nechty dodávky.

Úrad organizátor zásobník:

Zoradiť perá, kancelárske spinky, gumy, styling lepidlo, klipy a kalkulačky v deliace priehradky.

Kúpeľňa zásuvky organizátor:

Priehľadné kúpeľňa zásuvky skladovanie uľahčuje nájsť zubné kefky, holiace strojčeky a dezodoranty v šuplíku, organizátor, vedenie kúpeľňa organizované.

Nástroj Organizátor:

Môžete ľahko dať skrutkovače, kľúče, atď. do zásuvky bez toho, aby museli hľadať položky z držiaka.

Výhody:

Vlastné Rozloženie: 24 úložné zásuvky v 5 rôznych veľkostí, ktoré si môžete prispôsobiť rozloženie prispôsobiť akejkoľvek veľkosti zásuvky, alebo špecifickým potrebám. Aby sa rôzne kombinácie podľa našich rôznych veľkostiach.

Úspora priestoru: S stohovateľné dizajn, môžete maximalizovať využitie priestoru v celej rodiny oblasti.

Trvanlivé: kúpeľňa zásuvky organizátor je vyrobený z kvalitného plastu, odolná, ekologické a recyklovateľné.

Ľahko sa čistí: stačí utrieť, zásuvka organizátor vlhkou mydlovou vodou alebo vlhkou handričkou.

Farba:Priehľadná farba

Materiál:plast

Obsah Balenia:

2 * XXL zásuvka organizátori

2 * XL zásuvky organizátori

3 * L zásuvky organizátor

8 * M zásuvky organizátori

9 * S šuplíku organizátor

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.srzhumenne.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.srzhumenne.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty