Horúce módne nehrdzavejúcej ocele, šperky s drahokamu perličiek náramok žena dieťa pre ženy & dievčatá BDNDFMCF

€6.13

Pridať do obľúbených

Náramky & Bangles

Popis produktu


Prosím, pomocou nákupného košíka, kedy ste na mieste, poradí

Pred umiestnite príkaz na nás, prosím, prečítajte si nasledovné články pozorne. Môžete sa považujú za dohodnuté nasledovné ustanovenia, ak ste zaplatili na objednávku:

Ak vyberiete poslať leteckou Poštou,je potrebné o 15-35 pracovných dní prísť. ak by ste potrebovali tovar naliehavo, prosím, zvoľte spôsob dopravy, DHL doprava(5-10 dni, aby sa dospelo vás ). Prosím, neváhajte a kontaktujte pomocou

nás, ak máte akékoľvek otázky, ak ste objednávku, môžete kontaktovať sa s nami!!!

Pretože tovar materiálu rozdiely, balenie niektoré zvláštne zaobchádzanie, a tak sme sa dodať tovar je zvyčajne po zaplatení 2-15 pracovných dní po odoslaní tovaru, venujte prosím pozornosť procesu. Po obdržaní tovaru, ak o produkty máte nejaké otázky, prosím, včas komunikáciu s nami, sme sa prvýkrát za vás vyriešiť.

1).Na obrázku: zaväzujeme sa, aby každý výrobky sú-druh snímania, aby kupujúci vhodnejšie, aby pochopili naše produkty, zavádzame a pozadia výrobku a podrobnosti o produkte a tiež sme odhalili v pozadí. Ale sa nevylučuje, pretože svetlo, špecifické prostredie a jas displeja spôsobí produkty existujú jemné farebné rozdiely. Na to sme sa cítili veľmi ľúto, dúfam, že kupujúci môže pochopiť. Ak máte dobré návrhy, budeme akceptovať vašu lepšie riešenia. Vaša objednávka je uznávaný ako ste s plnou potvrdenie o výrobok, špecifikácie a príslušné politiky.

2). Vyhlásenie: v prípade, Ak kupujúci nemá špeciálne požiadavky, Budeme deklarovať vašej objednávky ako "Darček" s nižšou hodnotou tak, aby ste dostať vašu objednávku bez dane pri dovoze. Ak akékoľvek dovozné clá alebo poplatky sa vyskytujú, sú kupujúceho?s zodpovednosť. Nemáme žiadnu zodpovednosť v prípade, že kupujúci odmietne zaplatiť daň.

3). Doprava: môžete si vybrať ten, ktorý najlepšie ceny DHL, Fedex, keď objednávku. Ale pre dodanie hladko a rýchlo, máme právo vybrať si niektorý z DHL a Fedex pre dodanie.

4). Spätná väzba: My by skvelé oceniť pre váš 5 star pozitívnu spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní, prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne ohlasy, dáme vám riešenie.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Štýl Trendy
Tvar\vzor Kvapka Vody
miesto pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Reťazec Typu Netočili Singapur Reťazca
Jemné alebo Módne Móda
textúra materiálu Z Nehrdzavejúcej Ocele
Náramky Typ Kúzlo Náramky
Názov Značky Jeepsoon
Materiál Kov
Spona Typ Prepínač-spony
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Číslo Modelu BDNDFMCF
Položka Druh Náramky
Kovy Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Nastavenie Typu Neviditeľné Nastavenie
Pohlavie ŽENY
Dĺžka 200mm

Súvisiace produkty