Radenie gombík automatické Hádzaná Hodí sa pre VEĽKÝ MÚR HAVAL H2 H6 H6 kupé H6 šport

€18.45

Pridať do obľúbených

Častí Interiéru

Popis produktu


Radenie gombík automatické Hádzaná Hodí sa pre VEĽKÝ MÚR HAVAL H2 H6 H6 kupé H6 šport

Máte nejaké otázky, alebo potrebujete, kontaktujte nás o niečo, čo ste si kúpili? Radi by sme počuť od vás. Kontaktujte nás priamo z www.srzhumenne.sk s "Chatu teraz" alebo poslať správu na nás, na tovar, ktorý chcete kúpiť,odpovieme vám čo najskôr, ako sa dá. Pre položky, ktoré sú už zakúpili, prosím, uveďte vaše číslo položky pre rýchlejšie odozvy.

Sme spoľahlivý dodávateľ, na www.srzhumenne.sk a máme viac ako 6 rokov autodiely predaj skúsenosti,sme vždy poskytuje najlepšiu kvalitu produktu s najnižšiu cenu.

Všetky položky, ktoré sa bežne dodáva do 3-5 pracovných dní(s výnimkou sobotu, nedeľu a vo sviatok) po prijatí platby.

Prepravné náklady budú vzťahovať na manipulačné poplatky, balenie poplatkov a poplatkov za doručenie. Tovar vám bude odoslaný na www.srzhumenne.sk potvrdil adresy len, preto sa prosím uistite sa, že adresa na www.srzhumenne.sk je správne.

Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je veľmi závisia od kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti v oboch našich krajín. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

Kupujúci by mal zodpovedný za všetky povinnosti, dane a colné poplatky z vašej krajine. Prosím, informujte sa u svojho vlastného pred objednávky.

NIE sme zodpovednosť za ŽIADNE dovozné dane, colné poplatky, alebo colné odkladu. Ak je pozemok je vrátiť sa späť na nás, vzhľadom na kupujúceho?s odmietnutie platiť vyššie poplatky, NEMALI by sme sa pokúsiť odoslať zásielku do doby, kým kupujúci splniť tieto poplatky a zaplatiť VŠETKY návrat a opätovné náklady. Nemôže kupujúci zrušiť objednávku alebo žiadosť o vrátenie dane na základe vyššie uvedeného dôvodu. Na www.srzhumenne.sk aplikáciu môžete použiť nasledujúce spôsoby platby: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Rovnováhu, QIWI, Boleto, bancontact, ideálne, Przelewy24, SMS Platby v Rusku(MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2) a www.srzhumenne.sk Vrecku. Na www.srzhumenne.sk webovej stránky (PC) môžete použiť nasledujúce spôsoby platby: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, bankovým Prevodom, Webmoney, Yandex.Peniaze, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, ideálne, Giropay, Sofort Bankovníctva, Carte Bancaire (Carte Modrá), Przelewy24, SMS Platby v Rusku (MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2), Platba v Hotovosti (Euroset, Syvaony, ruský Poštou), a www.srzhumenne.sk Vrecku

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Externé Testovanie Certifikácia CC
Rok 1
Druh Materiálu Radenie gombík automatické Hádzaná
Položka Druh Radenie Gombík
Špeciálne Funkcie Radenie gombík automatické Hádzaná
Názov Modelu Radenie gombík automatické Hádzaná
Položka Hmotnosť 1kg
Položka Výška 2inch
Položka Šírka 3inch
Položka Dĺžka 2inch

Súvisiace produkty