Teyeleec BM800 Kondenzátora Audio 3,5 mm Káblové pripojenie Mikrofónu Profesionálny Štúdiový Mikrofón Pre Rádio Braodcasting Spev Mic Držiteľ

€46.47

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Funkcie: Teyeleec BM800 Kondenzátora Audio 3,5 mm Káblové pripojenie Mikrofónu Profesionálny Štúdiový Mikrofón Pre Rádio Braodcasting Spev Mic Držiteľ Ideálny pre rozhlasové štúdio, voice-over sound studio, stolíky, TELEVÍZNE stanice, atď. Nožnicový rameno Stolný Stojan na Mikrofón & Mic Boom Pop Filter & nárazuvzdorný mount Stabilné, Odolné a Cenovo dostupné Ploche typ Stojan na Mikrofón; Double-vystužený zbraní pridať silu postaviť oveľa väčšiu váhu; Skladacie ramená - minimalizovať dopravné veľkosť a jednoduché skladovanie, Nožnicový ruky - úplne flexibilné nastavenie požadovaného uhla a výškovo Nastaviteľné svorky montáž na plochu ľahko, opravy, bezpečne, aby všetky mic stand pre jednoduchú inštaláciu a pohodlné na používanie. Dvojaký pozastavenie prameňov na každej boom arm pre extra stabilitu. Dvojité audio port - Pripojte vstup pre mikrofón a slúchadlo/reproduktor výstup súčasne. Špecifikácie:

Výstupná Impedancia: 150Ohm+ / -30%

Mikrofón Výstup Rozhranie: 3,5 mm

Signál Šum: 78dB

XLR Dĺžka Kábla: 2.5 m

Frekvenčná Odozva: 20 hz-16kHz

Zaťaženie Impedancia: Väčšie ako rovnaké 1000Ohm

Elektrický Prúd: 3mA

Stôl Svorka Max. Mount Thicknessl: 45mm

Citlivosť: -38dB+ / -2dB

Ekvivalentného Hluku: 16dBA

Mikrofón Výstup Rozhranie: 3,5 mm

Max. Dĺžka Pop Filter je Gooseneck: 370 mm

Ponúkame na predaj vysoko kvalitných produktov, len! Zaručujeme, ponúknuť najlepšie po predaji služby pre všetkých zákazníkov a podľa našich záručnej politiky prísne! (Pozri časti ZÁRUKY ak chcete získať podrobnejšie informácie.) Podnikáme poctivo!

Akceptujeme ESCROW. Ak nechcete, informujte nás, prosím, na adresu, kde by sme sa mali lode, budeme len loď predvolenú adresu z ÚSCHOVY, tak prosím, vyplňte dodaciu adresu opatrne.

Položky sú iba dodávaný po zaplatení je skutočne dostali, a budeme loď položiek, akonáhle je to možné. Máme loď položky cez DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Letecky atď. Doprava Zdarma:

Zadarmo doprava a vyberte krajiny, prosím skontrolujte Prepravné a Balenie zoznam pre detaily.

Na dispečingu hladko a rýchlo, môžeme loď položky cez iné kuriéra, predpokladajme, že máme loď zdarma Čína Príspevok Air Mail a Švédsko Príspevok, ak sa rozhodnete Čína Príspevok Vzduchu Mail, ale zistili sme, že nemôžeme lode von Čína Príspevok Air Mail alebo sme objavili ďalšie podobné poštovné spôsob je lacnejší, potom sme sa rozhodnete loď po Švédsku, Príspevok alebo iné prepravné spôsobmi. Naše rozhodnutie je konečné.

Ak vaša objednávka viac ako dvoch kusov, alebo celková hmotnosť je viac ako 2kgs prosím, láskavo kontaktujte nás prvý, alebo nám pošlite poznámka predtým, ako si zariadiť platbu na nás. Dodacia lehota:

DHL, UPS, FedEx, TNT a EMS express obvykle trvá 3-7 pracovných dní v závislosti od krajiny doručené.

Letecky: Obyčajne trvá 7 až 15 pracovných dní, Ázia, Západná Euro a Severná Amerika; trvá 15-45 pracovných dní, Južná Amerika, Stredný Východ, Východná Euro a v Afrike. To môže trvať trochu nezvyčajné dlhšie, niektoré neočakávané situácie ako sú vojny, tornádo, atď. Prosím, láskavo kontaktujte nás skôr, než budete mať žiadnu akciu. Ponúkame 12-mesačná záruka sa k tejto položke. Ak položka je chybné, keď ho dostanete, alebo nie ste spokojný s tým, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo vrátenie peňazí. Prosím, majte na pamäti, že návrat položka musí byť vrátený s ich pôvodného stavu (s pôvodného obalu, záručný list, bez poškodenia, atď.) A uistite sa, že sme mohli predávať váš vrátil položka na druhý raz. Prosím, láskavo kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než vám to vrátiť. Ak položka je chybné v 3 mesiacov sa počíta od dňa dostanete, by sme mohli odosielať vám nové náhradné alebo ponúknuť plnú náhradu po prijatí chybné položky z vás. Pre problémy s kvalitou, zdieľame AA-pravidlo o prepravné nákladné; z iných dôvodov, ako sú nemáte radi túto farbu, ktorú chcete zmeniť, do inej farby, a potom budete mať všetky prepravné nákladné. Ak položka je chybné v 12 mesiacov počítaných odo dňa dostanete, tiež by sme mohli ponúknuť vám náhradnú službu, ale budete musieť zaplatiť všetky dodatočné prepravné náklady.

Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka k úspechu, a preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi položky, sme si treba vysoko oceniť svoju POZITÍVNU spätnú väzbu. Prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu; my budeme s vami spolupracovať na riešení problému.

Pre tie položky, ktoré majú niekoľko možností, ako je napríklad farba alebo veľkosť, ak ste nemali informovať na nás, kým ste objednávku, potom budeme si ich loď náhodne. Ak existuje aktualizovaná verzia pre túto položku, budeme loď novú verziu jeden, aby ste namiesto starého, ak nemáme žiadne starý model na sklade. Nová verzia by sa dalo nepatrný rozdiel na balenie.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Použitie Karaoke Mikrofón
Súbor Typ Multi-Mikrofón Súpravy
Štýl Visí Mikrofóny
Prevodník Kondenzátorových Mikrofónov
Package Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Teyeleec
Číslo Modelu dm800

Súvisiace produkty