Najnovšie 16x20ft/5x6m Tye-Die Mušelínu Fantasy Kulisu,foto pozadie fotografie kulisu pre deti,svadobné,rodinné F5662

€66.10

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Najnovšie 16x20ft/5x6m Tye-Die Mušelínu Fantasy Kulisu,foto pozadie fotografie kulisu pre deti,svadobné,rodinné F5662 Odporúča : Popis : Veľkosť : 16x20ft / 5x6m(môže byť prispôsobený ) Vyrobená z trvanlivého mušelínu materiál 100% bavlna absorbovať svetlo a pomáhajú eliminovať odrazu Úplne bezproblémové; vyrobený z jedného kusu materia Stroj umývateľný; povoliť 5-8% pre zmršťovanie Oblúkovitými pozdĺž hrany, aby sa zabránilo slzy Light-weight Ľahko zložiť Rôzne výber pre vás

Balenie: každý px v PP taška

Použitie : je ideálny pre akékoľvek profesionálne alebo amatérske fotografie fotografovanie. Môže byť použitý na rôznych situáciách, ako napríklad fotografie, štúdio, svadobný obrad, narodeniny/rodinnú oslavu a indoor/outdoor portrét, atď. O nás : Sme Výrobcom Fotografovanie udalostí, ktoré majú 10 rokov skúsenosti v tomto odvetví.Preto sme sa poskytne primeraná cena, vysoká kvalita, najlepšie služby, rýchle dodanie čas pre vás.Akékoľvek otázky ,stačí napísať správu a my sa budeme snažiť podporovať vás v každom čase . Srdečne upozornenie: Pretože každý pozadí je farba ruku, aby farby a obraz sa môže mierne líšiť od oddiel zobrazené v galérii obrázku. Aj rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Shippment: 1.Všetky naše produkt bude doručený do 3-5 pracovných dní po obdržaní vašej platby. 2.Doprava zadarmo cez HongKong Post Air Mail .Ak máte iné požiadavky o dopravcu,ako DHL,Fedex,UPS,TNT,prosím, kontaktujte nás. 3,nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované na dobu dodania, nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Specialy,máme veľa veľkosti ako je uvedené nižšie,pls zanechať správu, keď budete potrebovať . Mnoho rôznych foto pozadia si môžete vybrať z nás. Môžete si vybrať podľa vašej chuti.

Pôvodné Zobraziť :

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Package Áno
Názov Značky FOTOKEEN
Číslo Modelu F5662
Materiál Mušelínu
Štýl Starý Majster
Oem môže byť prijatý
Veľkosť 16x20ft / 5x6m
Druh Tye-Die mušelínu pozadie

Súvisiace produkty