Dodanie zdarma Originálne nové 6.9 palcový lcd displej pre CLAA069LA0HCW BYD AUTO displeja panel displeja(Obsahuje dotyk)

€11.89

Pridať do obľúbených

Tablet Časti

Popis produktu


Dodanie zdarma Originálne nové 6.9 palcový lcd displej pre CLAA069LA0HCW BYD AUTO displej panel

Prosím, rešpektovať! ! !

Attenzione:

* Guida všetky'installazione non inclusa, Noi non siamo responsabili za eventuali danni causati da installazione di questo accessorio, si prega di essere sicuri di sapere príde installare prima di fare un'offerta, grazie per la vostra comprensione pohanov!

* Abbiamo appena v grado di garantire quello che avete ricevuto che sarà vegas con il tablet,

* Si prega di NON acquistare se non si accetta osn a + grado vegas dotykový displej digitalizátorom. con diversi cavo della flessione numeri prísť il nostro titolo/descrizione/foto uniti ü fuori di alimentazione nel mercato, grazie!

Testujeme všetky produkty sú pred odoslaním. Ale nemôžeme kontrolovať všetko, a displej je ľahko poškodený počas prepravy. Takže prosím, test výrobku pred inštaláciou. Ak zistíte nejaké problémy, prosím, nainštalujte a obráťte sa na nás. Ak ste neboli testované, inštalácia, sme nebude poskytovať po-predajný servis a vrátenie služby. Nie sme zodpovedný za všetky problémy, ktoré sa vyskytnú počas procesu inštalácie.

O Preprave:

budeme loď do 1-3 pracovných dní po platiť.my len loď podľa dodaciu adresu,ak si želáte zmeniť adresu doručenia,pls kontaktujte ma vopred v čase.ako lodnej dopravy čase,zvyčajne to bude 7-30 dní,ktoré budú pre rôzne krajiny.

Dodacia lehota je cca:

Spojené Štáty americké / Veľká Británia / Austrália 7-14 pracovných dní.

Kanada 7-25 pracovných dní.

Francúzsko / Španielsko / Nemecko môže trvať 7-20 pracovných dní.

Východná Európa môže trvať až s dĺžkou 16 až 30 pracovných dní.

Taliansko / Brazília / Južná Amerika môže trvať až 30-50 pracovných dní.

Odoslané prostredníctvom DHL Express (Potrebné 3-6 pracovných dní, aby sa dospelo)

Vrátenie a spätná väzba

Všetko sa vracia, musí byť informovaný pred návratom.

Kupujúci je malo oznámiť predávajúcemu všetky vrátený tovar do 7 dní po obdržaní balíka. Vyhradzujeme si právo odmieta akúkoľvek požiadavku, ktorá informuje predávajúci dlhšie ako 7 dní.

Výmena z dôvodu kupujúci zle časť objednávky, kupujúci musí zaplatiť 2-spôsoby expedičný poplatok.

Návrat položky musia mať všetky originálne balenie a v dobrom stave.

Návrat poštovné a poistenie poplatok je nevratný na vrátenie peňazí alebo nový zásielky.

Prepravné poplatky sú nevratné.

Ak ste spokojný s nákupom, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu po prijatí položky, a my sa vráti spätnú väzbu na vás.

Ak máte akýkoľvek problém s výsledkom transakcie alebo produkt, prosím nereaguj s negatívnej spätnej väzby, než sa obrátite na nás. budeme sa snažiť vyriešiť váš prípad čo najskôr.

Ak spĺňate všetky otázky,pls kontaktujte ma najprv som sa bude snažiť vyriešiť za vás. Negatívna spätná väzba je neprijateľné, než sa obrátite na mňa.

O XSP CHEN Elektronických Častí:

XSP CHEN Electronics Co., Ltd., Ltd.,S.r.o. Naše hlavné produkty vrátane: 2,5 palca - 10.4 palcov LCD (liquid crystal display) a dotyková obrazovka, všetky druhy ručných zariadení LCD a dotykovou obrazovkou, rôzne Priemyselné LCD obrazovke , LCD obrazovke pre zdravotníckych zariadení, GPS a namontované na LCD obrazovke.

Všetky vyššie uvedené Lcd televízory sú vítaní, aby hromadne. Najlepšie ceny a kvality, produkty sú k dispozícii na vyžiadanie. Ak máte záujem, prosím, kontaktujte nás.

môžeme vám pomôcť nájsť váš chcem položky na veľkoobchodnom Trhu, a Prosím poslať podrobný zoznam k nám.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Kompatibilné Značky Univerzálny
Typ Obrazovky Odolnosť Displeja
Číslo Modelu CLAA069LA0BCW
Typ Produktu LCD Tablet
Veľkosť Displeja <7 Palec

Súvisiace produkty